More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: McDonald’s Spicy Chicken Nuggets

  Hoe kan seks met alle moeders van een basisschoolklas vergeleken worden met een fastfoodproduct? Blijf lezen en ontdek het in deze Vretecool! Want ome McD (u weet wel, die hartvervettingskoning, niet hartverzakkingskoning) heeft de Spicy Chicken Nuggets geintroduceerd in Nederland.

  Dus zijn we met de redactietesla naar de lokale vestiging getogen om daar zulks in alle glorie te testen.

  Zoals u weet van Rob en Nico, meten is weten, maar twee keer meten is zeker weten. Vandaar 20 van die kipresidueblokjes om zeker te weten dat we niet een milde batch hadden. (Ja, we komen zo bij die hete moeders hoor, nog heel even wachten).

  Meteen maar even de Tesla bijgeladen en eens even kijken wat er in het doosje zit.

  Ze lijken, vergeleken bij eerdere nuggetservaringen wat brosser en droogkrokanter dan de wat lompe cover die er eerder op zat. Vervolgens de eerste opgehapt en klaar gaan zitten met de brandblusser.

  En daar gebeurde dus ham and eggs. Uit pure verveling de bijgeleverde sauzen er maar bijgepakt maar die zijn zo mogelijk nog teleurstellender. Uiteraard topt helemaal niets de RC HuisBBQsaus, een saus die zo goddelijk is dat er reeds huwelijksaanzoeken voor zijn binnengekomen, maar dit is gewoon zoete chemische drek.

  U kunt onze teleurstelling kleuren, tot we bij stukje vier waren, waar opeens ons de hitte om de keel sloeg. Maar echt heet heet, dat het doet denken aan de Ghost Pepper van de KFC. En inderdaad, nu komen die moedertjes ten tonele.

  Na consumptie van de volledige doos moeten we concluderen dat deze nuggets nog wel het best te vergelijken zijn met sex met alle 20 moeders van een basisschoolklas. Leuk, maar al die spicy hete MILFvertising is natuurlijk hardstikke onrealistisch. In de werkelijkheid zitten er 5-6 echt hete tussen, maar net als in het echte leven weet u dat pas als u door de beschermlaag heen bent. Ook zijn het lang niet altijd die nuggets die er puntgaaf uitzien die het heetst zijn, maar zitten er ook lelijke eendjes tussen die u weg weten te blazen. Een flink aantal zijn daarnaast vettig en droog, maar nog wel een keer te duwen. Jammere is dat geen van alle voor lang genieten zorgen, want ze zijn op z’n best kort pittig.

  Voor wie overweegt de Spicy McDonald’s Nuggets links te laten liggen en voor sex met alle moeders van een basisschoolklas te opteren willen we wijzen op het Coolidge effect.

  4.7 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/06/2021 - 12:49 12:49

  Godversr clickbait! Had ik daarvoor nu mijn ballen geschoren?

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  26/06/2021 - 15:00 15:00

  Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar als je na één kipnugget ook al even moet uitrusten lijkt me dat toch wel een dikke file opleveren bij de mc drive/afwerkstraat.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Hangmat

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN