More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Kaas jalapeño frikandel

  Het is zomer, dus de ghreline giert weer door de bloedbaan. Hangry zijn is voor niemand leuk en dan is Thuisbezorgd je beste vriend.

  Die bracht daarom onlangs voor Onze Grote Leider, Reet, een kaas jalapeño frikandel van Kwalitaria tot aan de bunkerdeur. Reet proefde, knikte instemmend, en de bezorgpuber mocht levend terug naar zijn baas.

  Nu zijne Blogheid zelve zijn zegen had gegeven, was het aan de lagere rangen om zich ook te vergrijpen aan deze zomeractie van de frituurketen. De redactie-EV kreeg het lokale filiaal als bestemming en intussen begon er vol verwachting van alles te kloppen!

  Eh… wat is deze? Dit was niet de verrukkelijke snack die Reet in zijn goddelijke slokdarm had doen glijden:


  Bedekt onder een emmerinhoud kaassaus en tomatenketchup (hoi Web) vonden we een frikandel en een enkel pepertje. Een eerste hap. De tering, wat vet is moet je niet nog vetter maken, zeker niet door het te verdrinken in moddervette saus. Het verwachtte jalapeñofeest in de mond ging niet door. Ook de kaassaus was geen succes, een nacho is dat en een frikandel niet. De gedroogde uitjes gaven een prima crunch maar werden compleet overschreeuwd door de ketchup.

  Nee, dit was niet OK. We zullen sportief niet vermelden welk filiaal de sausorgie had losgelaten op de kadaverstaaf, maar Kwalitaria mag bellen.

  4.8 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ludoviek
  Lid
  19/07/2022 - 20:41 20:41

  gebeld, ze gingen meteen een nieuw filiaal openen in Amsterdam-Westside, hoe hard steent dat dan?

  p.s. long time no see
  kan iemand mij goudlul maken? thx

  Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Ludoviek
  Ludoviek
  Lid
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  19/07/2022 - 23:51 23:51

  die is overleden in 2000, netvlieskanker

  Bobby Rotkop
  Bobby Rotkop
  Gast
  20/07/2022 - 09:24 09:24

  Vlees gecombineerd met jalapenos en kaas zijn doorgaans wel +1 wat mij betreft. Neem de standaard bbq worst, normaal gesproken zit zoiets in je bbq pakket, omdat het zo hoort en niet omdat ze een ieder’s favoriet zijn. Men neme dan een creatieve slager en die flikkert cheddar/jalapeno door het worstvulsel heen en hoppa, je hebt chedder-jalapeno worstjes. Die dingen zijn schandalig lekker, ze zijn nu dan ook direct een van de favoriete opties geworden voor de bbq. zalig.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN