More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Hot Popcorn Shrimps en Spicy Chicken Strips – IKEA UAE

  Terwijl ondertussen besloten wordt in de Eerste Kamer of uw RCredactie vanaf volgende maand zonder gezeur terug kan keren in Nederland van buitenlandse Vretecoolonderzoeken is er goed nieuws, want de IKEA gaat nu ook in hete happen.

  Makkelijk en snel, want al in de winkel en meteen aan te schaffen maar de hamvraag garnaal/kipvraag is of het ook heet is. U moet er even voor naar de Verenigde Arabische Emiraten vliegen, maar daar zijn ze al op 115 prikken per 100 mensen, dus dat zal binnenkort wel een gele bestemming worden. Toch? Hugo?

  Bij de IKEA hadden ze dus in de warmhoudbak spicy chicken strips voor 4 Arabische Rupees per stuk en Spicy Popcorn Shrimp voor 19 Rupees voor een degelijk ondergekwakt bakje vol.

  Die saus zou heet zijn. Dat viel mee. De garnaal is aardig, hoesje knapperig, maar de saus was niet echt heet. Soort Samuraisaus.

  De chicken strips dan, die zouden spicy zijn. Nou, we hebben wel eens door OGL zelf gefermenteerde sriracha gegeten en die afterburner is de laatste 12 maanden aan het afkoelen geweest. Dus kom maar op met je spicy.

  Belangrijk dingetje om te melden is dat ze goed krokant zijn, werm en van echte filet gemaakt. Dus niet de kipkarkasblokjes van de Lidl.

  Nou, dat was al een stuk beter dan de shrimps. Dit gaf een lekker pittig mondgevoel, maar hield maar een minuutje of wat aan. En de kip was aan de droge kant. Dat kan aan de niet aflatende warmtelamp erboven leggen of dat ze mogelijk al een uur of 14 lagen door het ontbreken van Europese HACCP standaarden.

  Onder de shrimps bleek nog een stukje coleslaw naar de mense toe te zitten en die was prima te tsjappen, dus dat tilt het gemiddelde cijfer weer iets omhoog.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Je kunt suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Kip
  Garnaal
  Pittig
  Coleslaw
  IKEA

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/05/2021 - 14:31 14:31

  3.1 op de Emi rating

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Terwijl ondertussen besloten wordt in de Eerste Kamer of uw RCredactie vanaf volgende maand zonder gezeur terug kan keren in Nederland van buitenlandse Vretecoolonderzoeken is er goed nieuws, want de IKEA gaat nu ook in hete happen. Makkelijk en snel, want al in de winkel...Vretecool: Hot Popcorn Shrimps en Spicy Chicken Strips - IKEA UAE