More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Chicken Donerpizza van de Lidl

  Na gisteren dacht u wellicht dat we wel genezen zouden zijn van voedsel van de Lidl. Maar dan heeft u buiten uw redactie gerekend.

  Zoals apen in een dierproevencentrum zonder morren ervoor zorgen dat uw Frau er met 40-45 nog zo uitziet dat het halve lokale voetbalteam er wel overheen mag kan klappen, zo is deze redactie met gevaar voor eigen leven tot het uiterste gemotiveerd om als meetlat voor de maag te fungeren.

  Voor de verandering bereidingswijze in het Engelands.

  Zo werd bij die foerageringsronde dus ook een diepvries chicken dönerpizza in het wagentje gelegd.

  De verpakking zei gelukkig dat we het plastic er nog af moesten halen, dus dat gedaan en voor de luns in de oven geschoven. 7 minuten wachten, wat op zich te doen is, en daarna een eigen serveersuggestie gemaakt.

  Er liggend 48 stukjes paprika op maar naar de döner is het speuren. Wacht, we zoomen even in.

  Veel dünner krijg je de plakjes niet gesneden. Effect is dat je er dus geen hol van proeft. De bodem is niet van karton maar een soort kruising tussen een tortilla en turkse pizza. Het is dikker dan de tortilla en niet de kruiding van de turkse pizza. Net niets dus.

  De Döner proef je geheel niet, de paprika is goed ontdooid en daar is dan alles ook wel mee gezegd en de kaas is, nou ja, het is herkenbaar als kaas.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Smaak
  Bodem
  Makkelijk en snel
  Döner
  Ovenschaal

  RECAPITULEREND

  Redelijk vlot klaar, sneller dan de meeste diepvriespizza, maar de bodem is matig, de smaak is matig en de döner is flinterdun. De pizza bleek wel geschikt als ovenschaal, nog een lekkere lasagne in kunnen opwarmen.

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/05/2019 - 17:17 17:17

  Zeg eens eerlijk. Heb je hem echt he-le-maal opgegeten?
  (En had je in dat geval vooraf wel een dönercodicil ingevuld?)

  Persoonlijk heb ik nog NOOIT een lekkere diepvriespizza gegeten. Zelfs exemplaren van pakweg 10 EUR (ja, die bestaan in landen waar ze niet thuisbezorgen) smaken nog naar diepvriespizza.

  Bismarck
  20/05/2019 - 20:41 20:41

  Vooral belangrijk om te weten: Was de side dish nodig?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Redelijk vlot klaar, sneller dan de meeste diepvriespizza, maar de bodem is matig, de smaak is matig en de döner is flinterdun. De pizza bleek wel geschikt als ovenschaal, nog een lekkere <a href=https://www.retecool.com/rc-terrible-bytes-homemade-lasagne-bolognese/ target=_blank>lasagne</a> in kunnen opwarmen.Vretecool: Chicken Donerpizza van de Lidl