More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Broodje Bockwurst van de IKEA

  Hartelijke zomervakantie, waar ook uw retecoolredactie de redactietesla’s (want oh wat deugen we) uit het vet gehaald heeft en zuidwaarts getrokken is.

  Vandaag berichten we u, noeste achtergebleven arbeider in de kantoortuin, dat het elders beter is. Niet in Noord-Italië overigens, waar kampeerders met welhaast bijbelse plagen worden geconfronteerd (wat natuurlijk niet gek is, want kamperen is van Satan), maar in het zonnige Zwitserland.

  En aangezien het picknickkleedje vergeten was begaven wij ons naar de grotemensenvrinden van Inter IKEA Systems B.V. waar je, althans in der Schweiz, je Tesla gratis mag volgooien tijdens het rommelshoppen. Bij de uitgang stond er vervolgens een bord met een aanbieding van de broodje hot dog of veggiedog, maar daar trappen we niet meer in. Gelukkig was er voor een luttele 4 CHF een broodje Bockwurst.

  Een homp brood, een aardige saucijs en een zakje coniheks Knorr mosterd. Nu zult u, scherp als u bent, een discrepantie bespeuren tussen de maat van het broodje en die van de wurst. U heeft gelijk. Het is namelijk IKEA dus u moet de bende zelf in elkaar fröbelen.

  “Geheime tip: er zit al een zakje mosterd bij!”

  Aangezien je, anders dan bij de reguliere meuk van IKEA, er geen handleiding of tools bijkrijgt hebben we maar wat geïmproviseerd.

  Hmmm, ziet er lekker uit, zult u denken. En dat klopt. Dit was echt goedver een prima broodje worst.

  Hoi IKEA Nederland, wanneer komt dit in Nederland ter vervanging van die kuthotdogs?

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Broodje
  Worst
  Mosterd
  Makkelijk en snel

  RECAPITULEREND

  De worst kon iets beter rondom gegrild worden, een scherp voorwerp voor het openrausen van het broodje was handiger en de verpakking mosterd was met moeite te openen, maar GOEDVER WAT WAS DIT EEN LEKKER BROODJE WORST. Zet a.u.b. niet voor een rij met 14 mensen slechts één josti neer die de boel klaar moet zetten. Puntenaftrek op de makkelijk-en-snel-o-meter.

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  sacamano
  sacamano
  08/08/2019 - 13:26 13:26

  Tja, in de meeste landen willen mensen iets lekkers eten, en niet zozeer iets goedkoops en dan liever veel dan lekker.. Duitsland is ook een prima voorbeeld van een land waar de gemiddelde stationshap het Nederlandse restaurantvoer naar de kroon steekt. Nederlanders krijgen de horeca die ze verdienen 🙂

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  sacamano
  08/08/2019 - 14:10 14:10

  Lekker 14x je bord volscheppen bij het Wok-paradijs.

  Bismarck
  Antwoord aan  sacamano
  09/08/2019 - 12:43 12:43

  4 CHF is dan ook niet iets goedkoops. Dat is 3 2/3e euro! Daar kun je in Nederland ruim 6 IKEA Family prijs ontbijtjes voor krijgen…

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  10/08/2019 - 17:07 17:07

  Ja maar ZES ontbijtjes!

  /Hollander

  Roelf B.
  Roelf B.
  Gast
  13/08/2019 - 12:13 12:13

  2x hotte dog plus cola voor 2 euro, die ene keer per jaar dat ik er kom, is 2 euro, no questions asked…

  Roelf B.
  Roelf B.
  Gast
  Antwoord aan  Flepz0r
  14/08/2019 - 07:46 07:46

  O jee, ik word oud…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  De worst kon iets beter rondom gegrild worden, een scherp voorwerp voor het openrausen van het broodje was handiger en de verpakking mosterd was met moeite te openen, maar GOEDVER WAT WAS DIT EEN LEKKER BROODJE WORST. Zet a.u.b. niet voor een rij met 14 mensen slechts één josti neer die de boel klaar moet zetten. Puntenaftrek op de makkelijk-en-snel-o-meter.Vretecool: Broodje Bockwurst van de IKEA