More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Beef Rustico burger van de Lidl

  We hebben al een aardige historie van hamburgers uit de magnetron op je Vretecool. Edoch, soms lopen we tegen een nieuwe aan en denken “kom, zo erg kan het toch niet zijn”.

  Noem het een moment van verstandsverbrijzeling. We stonden in de Lidl, op zoek naar de Future Foods, maar kwamen weer een burger uit de koeling voor in de magnetron tegen. En deze zag er wel enorm spannend uit.

  Kijk dan goedver, wat veel ingrediënten, en hoe goeiekoop is het dan per ingrediënt!

  Van bovenaf: “Brood, kaas, ui, bacon, soort prut, ander soort prut, vlees, brood”

  Het broodje is klaar te maken door het met verpakking en al in de magnetron te janken en 120 minuten kapot te nuken. Dus zo gezegd zo gedaan:

  Links het plan, rechts wat ze er van hebben gemaakt. En zoals te doen gebruikelijk, brood uit elkaar getrokken:

  En dan de smaak. Nou. Gaat u even zitten? Dat was ham and eggs. Het is een soort sponsachtige substantie. Bij iedere hap komt er dan een soort aromamix van “kaas” of “vlees” mee. En dan halverwege wat ranzige bacon. Dit was niet zo absurd smerig als de Aldi Diepvriessate, maar het zit wel sterk die richting in. Koop dit niet.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Brood
  Vlees
  Saus
  Kaas
  Bacon

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jokkebrok
  30/06/2019 - 17:41 17:41

  120 minuten nuken? Net een inspirerende Chernobyl-binge achter de rug?

  Bismarck
  Antwoord aan  Jokkebrok
  30/06/2019 - 17:58 17:58

  En dan smaakt het nóg beter dan Aldi Saté…

  Hoe zou het trouwens smaken als je er voor het nuken de kaas tussenuit haalt (ihkv een soort aromamix van “kaas” of “vlees”)?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  We hebben al een aardige historie van hamburgers uit de magnetron op je Vretecool. Edoch, soms lopen we tegen een nieuwe aan en denken "kom, zo erg kan het toch niet zijn". Noem het een moment van verstandsverbrijzeling. We stonden in de Lidl, op zoek...Vretecool - Beef Rustico burger van de Lidl