More

  RECENTE POSTS

  Vreselijk Vindingrijke Vrijdaguitvindingen met Ed Baars – idea new game no korfball but garden basket golf ball

  Zoals aangekondigd kwam Ed Baars net opgetogen de bunker binnendrentelen, hij had eindelijk wat in elkaar weten te zetten. U moet weten dat Ed Baars natuurlijk van zichzelf al ongelofeloos creatief is, maar wij van de redactie proberen hem af en toe even out-of-the-verpakking te laten denken.

  We krijgen dan namelijk meer subsidie, net als we eerder subsidie kregen voor havo 4 opstelletjes plaatsen, nieuws uit de provincie en meer dan dat soort gereutel. Zo gaven we hem twee opties mee vorige week; “Hoe maak je korfbal minder sexy” en “Hoe herfst de herfst meer”. U begrijpt dat wij als genderneutraal-supportive redactie een eindoplossing willen voor het objectiveren van vrouwenkorfbalsters als sexobjecten. Daarnaast is de herfst enorm kut, want nat, koud, guur en goor bier, dus die moet nodig meer herfsten.

  Allereerst zette Ed een stevige doos neer waar een enorme korfbalpaal in bleek te zitten (ziet u hoe sexueel korfbal uit zichzelf al is? Precies). En de uitleg die volgde zal u verbazen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  02/11/2018 - 16:06 16:06

  “een stevige doos neer waar een enorme korfbalpaal in bleek te zitten”
  Welke categorie is dat op Pornhub?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN