Zoals aangekondigd kwam Ed Baars net opgetogen de bunker binnendrentelen, hij had eindelijk wat in elkaar weten te zetten. U moet weten dat Ed Baars natuurlijk van zichzelf al ongelofeloos creatief is, maar wij van de redactie proberen hem af en toe even out-of-the-verpakking te laten denken.

We krijgen dan namelijk meer subsidie, net als we eerder subsidie kregen voor havo 4 opstelletjes plaatsen, nieuws uit de provincie en meer dan dat soort gereutel. Zo gaven we hem twee opties mee vorige week; “Hoe maak je korfbal minder sexy” en “Hoe herfst de herfst meer”. U begrijpt dat wij als genderneutraal-supportive redactie een eindoplossing willen voor het objectiveren van vrouwenkorfbalsters als sexobjecten. Daarnaast is de herfst enorm kut, want nat, koud, guur en goor bier, dus die moet nodig meer herfsten.

Allereerst zette Ed een stevige doos neer waar een enorme korfbalpaal in bleek te zitten (ziet u hoe sexueel korfbal uit zichzelf al is? Precies). En de uitleg die volgde zal u verbazen.

2

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Flepz0rToxteth O'Grady Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Toxteth O'Grady
Eindbaas!

“een stevige doos neer waar een enorme korfbalpaal in bleek te zitten”
Welke categorie is dat op Pornhub?