More

  RECENTE POSTS

  VN stuurt mogelijk vredesmissie naar Vondelflat om rebellerende bejaarden

  De situatie in de serviceflat in Groningen lijkt steeds verder uit de hand te lopen. De rebellerende bejaarden, die niet willen eten wat de pot schaft, hebben het heft in eigen hand genomen.

  De VN veiligheidsraad heeft een spoedberaad belegd om de situatie te bespreken. Hoewel de rebelbejaarden, die zich in een factie van 20 man hebben verenigd, zich niet volledig aan de eerdere afspraken hebben gehouden door op eigen houtje eten te regelen, spreekt een aantal landen waardering uit voor de vastberadenheid van de ouden van dagen.

  Eén van de opties die op tafel ligt is het sturen van een vredesmissie naar de Groningse serviceflat om verdere escalatie te voorkomen. Verder wordt er gesproken over mogelijke sancties tegen de cateraar.

  Sommige landen zijn het niet met de rebelbejaarden eens. Soedan, waar momenteel een hongersnood heerst, is laaiend over de arrogantie van de bejaarden. “De arme kindjes in Afrika zouden dol zijn op deze catering.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  22/06/2017 - 22:38 22:38

  “een aantal landen waardering uit voor de vastberadenheid van de ouden van dagen.”
  Rusland, Abchazië, Venezuela, Zuid-Ossetië, Cuba, Nagorno-Karabach en Trans-Djnestrië? Voor je het weet worden er groene mannetjes gesignaleerd en twee weken worden de Groningers door Putin “bevrijd”, na een referendum waarin 123% van hen voor aansluiting bij Rusland stemden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN