More

  RECENTE POSTS

  Veroorzaken Vaccinaties Autisme?

  Dat is één van de vragen die veel ouders totale pannenkoeken zich stellen bij de keuze of ze hun kind wel of niet moeten laten vaccineren tegen potentieel dodelijke ziektes. Want die vaccinatie zou wel een autisme kunnen veroorzaken. Zo post onder andere het Katholieke Nieuwsblad (oh, opeens kan een “wetenschappelijk” artikel wel als referentie gebruikt worden). Maar wat is dat dan voor een organisatie die “onderzoek” heeft gedaan naar het causaal verband tussen vaccinaties en autisme: “…The next thing you should notice is who put out this press release: Katie Doan of the Sound Choice Pharmaceutical Institute. A quick click rapidly reveals that the SCPI believes vaccines cause autism and that it’s somehow related to “fetal DNA” in vaccines, complete with a list of “aborted fetal product”- This, you might recall, is part of another antivaccine zombie meme, namely the claim that vaccines are made using “aborted fetal tissue.”…” De dames en heren van the News Examiner zijn op onderzoek uitgegaan: “…We have searched the internet and looked over all of the information we could gather on whether or not vaccines cause Autism in pediatrics, and this is what we found:…”. (Extra gevoelig vaccinatieplaatje toegevoegd voor het nodige “ahhh, wat erg!” effect, want dit volledig gezonde meisje gaat straks natuurlijk enorm dood aan autisme omdat ze wordt ingespoten met geaborteerd foetus dna!)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  03/02/2015 - 11:39 11:39

  V: Veroorzaken Vaccinaties Autisme?
  A: Ja. Maar dan wel bij de hysterische ouders van de te vaccineren spruit.

  B-sting
  03/02/2015 - 11:46 11:46

  In dezelfde categorie als How Does Homeopathy work?

  Ome Mc
  Lid
  03/02/2015 - 11:53 11:53

  Ik snap dat hoerige Katholiek Nieuwsblad echt niet. Eerst laat je je in met anti-abortus foetusbarbie-sturende relioten omdat kinderen kostte wat het kost geboren moeten worden want al het leven is heilig om vervolgens dit soort idiote mythes te helpen verspreiden, want blijkbaar is het zo dat als het kind eenmaal geboren is, je kostte wat het kost moet voorkomen dat voorkomen kan worden dat het kind onnodig dodelijk ziek danwel andere mensen de dood injaagt omdat kuddeimmuniteit naar de tyfus (/seth) wordt geholpen als de bible belt nou niet eens gewoon mee gaat doen in de 21ste eeuw. Waaargharbl!

  E.R. Deoz
  03/02/2015 - 12:22 12:22

  Als ouders hun kind uit de buurt houden van gezondheidszorg zullen die kinderen ook nooit een officiële diagnose krijgen. Dan krijg je een prachtig statistisch verband tussen inentingen en diagnoses autisme, adhd, astma, suikerziekte, etc.

  Voor totaalmalloten is de oplossing simpel: kind niet laten vaccineren, dan krijgt het ook nooit een enge aandoening of ziekte.

  Bismarck
  03/02/2015 - 13:46 13:46

  “geaborteerd foetus dna!”

  En daar zit hem waarschijnlijk het werkelijke bezwaar in van het Katholieke Nieuwsblad. Abortus mag niet van het manneke op die wolk, dus als je het wel doet en daar ook nog gebruik van maakt in de vorm van vaccins, dan straft dat manneke op die wolk je met een autistisch kindje.

  B-sting
  03/02/2015 - 15:31 15:31

  Voor totaalmalloten is de oplossing simpel: kind niet laten vaccineren, dan krijgt het ook nooit een enge aandoening of ziekte.

  Het zou me niet verbazen als dat soort mensen ook altijd mailtjes forward waar in staat dat het ongeluk brengt als je dat mailtje niet naar 5 mensen doorstuurt. Gewoon ‘voor de zekerheid’.

  onkl
  onkl
  03/02/2015 - 20:41 20:41

  Tip voor hen die zich ergeren aan dit soort volk (vooral de variant met zendingsdrang) in hun persoonlijke levenssfeer is misschien onderstaande dialoog die ik mocht meemaken op een geforceerd verjaardag-opzit-feestje:

  willekeurige ergerlijke zweefhippie , tegen aanwezige jonge moeder: “Je laat je kind toch niet vaccineren!! ”

  gemurmelde reactie van de getormenteerde vader, die neerkwam op “Ja, ja, tuurlijk, we zullen er eens over nadenken, maar houd nu alsjeblieft je bek.”

  onkl: “Je hebt wel een punt hoor, al die negativiteit altijd over die alternatieve wetenschappen, terwijl overduidelijk is dat er door die vaccinaties veel meer kinderen met autisme zijn.”

  willekeurige ergerlijke zweefhippie :”Ja, precies. Dat komt door [insert zweeftheorie, excuses, ik was alweer gestopt met luisteren].”

  onkl:”Nee, dat komt omdat de meeste kinderen met autisme allang DOOD waren zonder die vaccinaties. Net als de meeste kinderen zonder autisme overigens.”

  Tot nu toe de meest efficiënte manier om dit soort onzin ver uit mijn buurt te houden. Bijpassende zweefhippies sindsdien ook overigens.

  Elsinmano
  Elsinmano
  Gast
  06/11/2020 - 02:22 02:22

  Maricón

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN