More

  RECENTE POSTS

  Vechten op een Rally Track is een super goed idee!

  Zie titel. Want waarom zou je niet je ongenoegen uitvechten op een rally track terwijl er net een serieuze rally aan de gang is.

  Dat gebeurde afgelopen weekend tijdens de Croatia Rally 2023, onderdeel van het WRC kampioenschap. Op een gegeven moment vond een toeschouwen het nodig om met een ogenschijnlijk Russische vlag te gaan zwaaien. Daar waren andere toeschouwers en de beveiliging het blijkbaar (niet geheel onterecht) niet mee eens.

  Vervolgens gaan de toeschouwers en de beveiliging midden op de weg met elkaar op de vuist. Om het nog fijner te maken, precies achter een flauwe bocht, heuveltje op. Zeg maar op zo’n manier dat het voor de rallycoureur in kwestie onmogelijk is om te zien wat er voor hem op het wegdek gebeurt. Zo zie je maar, het zijn blijkbaar niet alleen voetbalsupporters die het nodig vinden om de boel voor een ander te verstieren, rally-fans kunnen er ook wat van.

  [html5_video id=95970]

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  hangmat
  hangmat
  Gast
  24/04/2023 - 22:49 22:49

  haha! Fuck!!

  Bismarck
  06/05/2023 - 09:23 09:23

  Het kan ook een Servische vlag geweest zijn. Daar worden Croaten ook minder graag mee gezien dan rallybandsporen op hun buik.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN