More

  RECENTE POSTS

  Van Lego kan je echt alles maken

  Jaap Kroon is een eindbaas als het om Lego blokjes op elkaar klikken gaat. Met Lego kan Jaap namelijk echt dingen. Zoals het bouwen van een 8-assige Nooteboom semi-trailer, een Mercedes Actros en een Volkswagen T5.

  Check onderstaande video van zijn bouwwerken. In eerste instantie dacht ik even dat het om the real deal ging, maar het zijn Lego modellen. Van Lego blokjes dus. Gebouwd door de 19 jarige Jaap Kroon uit Zwolle.

  Jaap is niet alleen een eindbaas als het om bouwen gaat, maar Jaap is ook een eindbaas omdat hij de bouwhandleidingen voor zijn creaties gewoon extragratis en voor niets online zet. Nu moet je wel echt vliegendspaghettimonsterveel Lego hebben om zijn creaties te bouwen, maar stel dat je dat hebt, dan kan dat dus!

  De Liebherr 11200-9.1 hijskraan in de video is overigens niet van Jaap, maar van Huib van der Hart, die ook dingen kan met Lego zoals je op zijn jijbuiskanaal kunt zien.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Billy Bob Trueblood
  Lid
  17/09/2015 - 20:43 20:43

  Dit heerschtfrituurt de wokpannendesteengril uit!

  E.R. Deoz
  17/09/2015 - 21:29 21:29

  Extragratis en voor niets? Ik zie toch echt 14€ staan op de downloadpagina en dat is nog maar een Landrover, de instructies voor de truck met trailer gaat al 49 euro kosten.

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  17/09/2015 - 22:04 22:04

  Wat is nou de schaal van dat geheel? Het is zo gaaf gemaakt dat je niet eens echt een idee krijgt van de grootte van die truck

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN