More

  RECENTE POSTS

  Van der Steur Intens Stevig: Als het Echt en Echt Muurvast Moet

  Welkom bij een nieuwe aflevering van Klussen met Retecool. Vandaag gaan we het hebben over die gelegenheden waarbij iets écht heel Erg Vast Moet Blijven Zitten. Maar dan ook Muur en Muurvast!

  U kent het vast wel: u plakt een latje met kit tegen de muur. Helaas denkt de zwaartekracht hier anders over en Boem! Latje op de grond! Kak! Of u sleutelt en lijmt een bed voor uw jongste in elkaar: Klets! Llijm laat los, bedje zakt in elkaar, huilend kind; alles! Of deze: net een mooie kast in elkaar gefröbelt voor uw uitgebreide collectie Discs Om Het Heel Erg Bij Oneens te Zijn. Netjes de randjes extra gekit om al dat gewicht te kunnen dragen: Plakt! Niet! Goed! Kast dondert in elkaar, uw collectie over de vloer, boze katten: u kent het wel.

  Zeer Bekend Lijmprobleem!
  Zeer Bekend Lijmprobleem!

  Maar nu is er een oplossing voor AL UW PLAKPROBLEMEN! Of het nou hout, staal, rubber, plastic of stoelen betreft: Van Der Steur Intens Stevig zorgt dat het nooit meer los gaat. Daar waar alle andere merken het allang opgeven, geeft Van Der Steur Intens Stevig nooit op! Met nauwelijks enige extra steun weet Van Der Steur Intens Stevig toch alles muurvast tegen elkaar te houden. En alles glijdt er ook zo lekker vanaf: Net Teflon!

  Van Der Steur Intens Stevig Lijmt Alles!
  Van Der Steur Intens Stevig Lijmt Alles!

  Van Der Steur Intens Stevig als het zo vast moet zitten dat het Nooit, Nooit meer Los Laat. Hoe Graag U Dat Ook Zou Willen. Van Der Steur Intens Stevig is alleen verkrijgbaar op onze Vestiging aan het Binnenhof in Den Haag. Van Der Steur Intens Stevig!*

  *Deze Advertorial wordt u aangeboden door PvdA, VVD en een hoop Andere Wegkijkers.

  Wij kennen mensen die aan dingen zijn doodgegaan. Daarnaast kennen wij ook een vliegtuig dat het niet al te best doet. Ons handige klustips geven mag op Facebook. Ook komen we regelmatig voorbij op het loeiende autisten schoolplein, Twitter..
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN