More

  RECENTE POSTS

  United Airlines is at it again!

  De chronisch overboekende en passagiers verwijderende vliegmaatschappij United Airlines was at it again zaterdag. Een verloofd koppel onderweg naar Costa Rica voor hun bruiloft werd zonder pardon het vliegtuig uit gestuurd. Zo rolt Unkindly Airlines gewoon, weet je. Een vol vliegtuig, maar ons eigen personeel moet toch nog mee, flikker betalende passagiers er maar uit tot ze bloeden. Klantvriendelijkheid is voor mietjes.

  De verhalen van United Airlines en het verloofde stel over het voorval komen niet helemaal overeen, maar dat verbaast niemand.

  Unfriendly Airlines

  Volgens Unhand-me Airlines ging het stel zomaar op duurdere plaatsen zitten en weigerden ze instructies van het cabine personeel op te volgen. Ja, want als je na mondiale media-aandacht wéét dat je een vliegtuig uit gesleurd kan worden, terwijl je onderweg bent naar je fokking bruiloft, ga je inderdaad enorm níet instructies opvolgen. Dat is heel plausibel. Toch klinkt de kant van Michael Hohl en Amber Maxwell ook tamelijk vreemd. Zij claimen dat ze als laatste aan boord kwamen en dat er iemand op hun stoelen lag te slapen. Daarop zijn ze een paar rijen verderop gaan zitten en boden aan om extra te betalen voor die duurdere plaatsen. Het personeel ging hier niet op in en de lovebirds werden door de luchthavenpolitie van het vliegtuig gehaald. Je ziet dus iemand liggen slapen op je stoelen en die maak je niet even wakker of zo? Van: “Joh, doe eens op je eigen stoel tukken.” En het cabinepersoneel verwees de slaper daarna ook niet richting juiste plaats, terwijl je normaal al boze blikken krijgt als je je stoel 0,14cm achterover hebt staan? Hmm.

  Unhelpful Airlines

  In deze verhalen zit dus een discrepantie, maar het feit is dat er opnieuw betalende passagiers een vliegtuig van Unseated Airlines uit zijn gezet. Meneer David Dao, die aan zijn klantvriendelijke benadering van United Airlines een hersenschudding overhield en twee tanden verloor, is bezig met legale stappen. Het filmpje van de hardhandig verwijderde arts ging viral en de memes over Unyielding Airlines duiken overal op. Dat is dan wel weer enorm vermakelijk.

  United Airlines

  United Airlines

  United Airlines

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  17/04/2017 - 14:35 14:35

  I’ve had it with these motherfucking snakes and their motherfucking planes.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN