More

  RECENTE POSTS

  Ukraine got talent: Zand

  De afgelopen is er al aardig wat talent uit Oekraïne voorbij gekomen. En ook deze week hebben we weer een toptalent voor je gevonden. Haar naam is Kseniya Simonova en ze doet dingen met zand.

  Wat je daarvoor nodig hebt, is een plaat melkglas met een lampje eronder, wat zand en ongelofelijke kutmuziek. We hebben voor jullie een filmpje uitgekozen waarin Kseniya Simonova iets heeft gemaakt voor Ferrari. Hoogstwaarschijnlijk is dat daar ontvangen met een ehrrrrrr en een slow clap want het hele gebeuren heeft niet bijster veel met het automerk te maken. Maar het was het minst zoete wat Kseniya Simonova voor ons kon zandschilderen. Onze excuses voor het totaal ontbreken aan testosteron. Volgende week weer iets met Thailand en pingpongballen.

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN