More

  RECENTE POSTS

  U wordt volop afgeluisterd door uw regering, wat nu?

  Welkom bij weer een nieuwe episode van de Retecool Helpdesk™. Deze week helpen we iedereen, maar dan ook echt iedereen in dit land, omdat uw eigen regering u haat. Het duo Snip en Snap (Teeven en Opstelten) mag dan weg zijn, maar die satévreter met zijn malle hoedje wil óók alles van u weten. Want Terrorisme en Mensenhandel.

  Die satévreter met zijn malle hoedje.
  Die satévreter met zijn malle hoedje.

  Blijf kalm

  Als uw overheid u afluistert, en dat doet uw overheid, dat malle hoedje voorop, is het zaak om niet schreeuwend, met brandende hooivorken schietend, of gillend en stenen gooiend over straat te gaan. Dit zou slechts betekenen dat ze u niet alleen gaan afluisteren, maar dat u ook ineens wordt opgepakt. Zorg dus dat u vooral kalm blijft.

  Foto: kalmte met een mal hoedje.
  Foto: kalmte met een mal hoedje.

  Regel een VPN

  Wat u zo snel mogelijk wilt is een VPN. Dit houdt eigenlijk in dat u elders (buiten bereik van dat malle hoedje, in een ver land) een beetje netwerk regelt en eventueel wat serverruimte om uw porno op te zetten. Hierna logt u in op die server, die overal ter wereld kan staan, en dan kan het malle hoedje niet zien wat u precies aan het doen bent.

  Foto: Tapsterk, zonder mal hoedje, in een buitenland op zoek naar uw VPN, om deze te kunnen aftappen.
  Foto: Tapsterk, zonder mal hoedje, in een buitenland op zoek naar uw VPN, om deze te kunnen aftappen.

  Regel een TOR

  TOR, The Onion Router, wilt u ook tegen het ongebreideld datagraaien van dat malle hoedje en zijn 40 jokers. Deze router doet exact wat het impliceert. Het is een ui. Deze heeft meerdere lagen, die allemaal stukjes data versturen, zodat Tapsterk slechts flarden informatie krijgt en die niet kan herleiden. Gewoonlijk zult u huilen als u een ui pelt. Tapsterk en zijn diensten zullen echter degenen zijn die om uw uienrouter moeten janken.

  "Ik zie geen fuck. Ik kan wel janken. En waar is mijn hoedje?"
  “Ik zie geen fuck. Ik kan wel janken. En waar is mijn hoedje?”

  Omdat TOR het principe van een ui heeft, kunt u zich redelijk onbespied over het internet begeven. Helemaal veilig is het niet, maar het alternatief is communiceren via postduiven, en die kunnen uit de lucht geschoten worden.

  "Groetjes en tot straks, de AIVD"
  “Groetjes en tot straks, de AIVD”

  Pas ook op met wat u zegt over de telefoon

  Zoals bekend staat ons land al tijden fier bovenaan in het absolute aantal afgeluisterde telefoongesprekken. Let dus op uw woorden als u een telefoongesprek voert. Retecool wist de hand te leggen op een transcript van een afgeluisterd gesprek tussen Abu Mayo Moustache en Hassan’s Automatiek, op basis waarvan hij drie weken heeft vastgezeten op verdenking van ronselen voor de jihad. Kijk dus uit met wat u zegt.

  abuTroll Tapsterk via Starbucks of McDonald’s

  Wat Tapsterk heel vervelend vindt, is als u een netbook, tablet of laptop heeft. En die NOOIT thuis gebruikt, maar alleen via open Wi-Fi verbindingen. Zoals dus bijvoorbeeld een bibliotheek, een McDonald’s, een Starbucks en als u écht verdacht wilt zijn, een trein.

  "Drie van zulke hamburgers op, maar geen idee wie er 'BOM' zei via de open Wi-Fi"
  “Drie van zulke hamburgers op, maar geen idee wie er ‘BOM’ zei via de open Wi-Fi”

  Zorg dat u niets te verbergen heeft

  Uiteraard doet u in de ogen van onze huidige regering niets verkeerd en vindt u dat u dus niets te verbergen heeft, maar hey, één van de vorige regeringen ging ineens cartoonisten oppakken en een paar regeringen daarvoor stond ineens de Mof massa’s mensen op te zoeken in die goed bijgehouden administratie van dit land, om ze op een trein naar het oosten te zetten. Zonder Wi-Fi. Dit deel van het artikel gaat dus eigenlijk alleen op voor baby’s en peuters, en dan nog moeten die in de bevolkingsgroep zitten die de volgende regering niet bij Scheveningen de grens over zet.

  Foto: Vrijwel iedereen die niet verdacht is. Bonusvraag: Hoe veel zijn er al weg?
  Foto: Vrijwel iedereen die niet verdacht is. Bonusvraag: Hoe veel zijn er al weg?

  Communiceer alleen via seinvlaggen

  Wat u ook kunt doen, is wat wij hier op de redactie al jaren doen: slechts communiceren via seinvlaggen. Op een verdwaalde matroos na, en dan bedoelen we niet Jan Roos, zal niemand begrijpen wat u bedoelt. Een beetje zoals u wanneer u probeert te communiceren met iemand die doof én blind is. Wacht, Dat is communiceren met Jan Roos eigenlijk ook.

  W.A.A.R. - I.S. - J.E. - M.A.L.L.E. - H.O.E.D.J.E.
  W.A.A.R. – I.S. – J.E. – M.A.L.L.E. – H.O.E.D.J.E.

  Pak uw huis en uzelf in met aluminiumfolie

  Een beproefd middel tegen afgeluisterd worden is natuurlijk om uzelf en uw hele huis in te pakken met aluminiumfolie. Zorg echter dat u deze rollen alufolie niet met uw bonuskaart bij de Albert Heijn haalt, want ook deze grootgrutter wordt volop afgeluisterd en uw bonuskaart laat alle alarmbellen in het AIVD-HQ in Zoetermeer rinkelen als u 1414 rollen alufolie in de bonus koopt.

  "Tap dit! Met je malle hoedje!"
  “Tap dit! Met je malle hoedje!”

  Doe niets verdachts

  Die meneer met dat malle hoedje bezweert ons dat de al dan niet geheime diensten heus echt waar niet al uw digitale verkeer gaat zitten liggen monitoren (Kuch). Alleen als u iets verdachts doet, zullen er bellen gaan rinkelen en gaat men even door al uw chatgesprekken, mails, Google– en Pornhub-zoekopdrachten en uw Dropbox-map ‘Overleven tijdens de zombie-apocalyps’ heen, om te kijken of u verdacht genoeg bent om al die informatie tot het einde der tijden te bewaren en u van uw bed te lichten. Om er echter achter te komen of u iets verdachts doet, moeten de diensten natuurlijk wel eerst even preventief uw chatgesprekken, mails, Google– en Pornhub-zoekopdrachten en uw Dropbox-map ‘Overleven tijdens de zombie-apocalypse’ doornemen. Want hoe weet men anders of u een jihadist bent zonder recht op privacy? Zorg dus dat u niet een gesprek gaat voeren zoals dit:

  Zoek de woorden die alarmbellen laten rinkelen.
  Zoek de woorden die alarmbellen laten rinkelen.

  …. Want dan staat er al snel een geblindeerd busje voor uw deur, waarin u af en toe een vaag silhouet van een mal hoedje of een regenjas ziet.

  Zet uw internet uit

  Zoals we hierboven al meldden, is het het beste als u al uw communicatie middels seinvlaggen doet. Zet hierbij wel uw internet uit, want anders zullen de al dan niet geheime diensten via uw gehackte webcam nog steeds gezellig meekijken. Niet dat u iets verkeerds doet natuurlijk, maar een misinterpretatie van een gesprek (via seinvlaggen) over het feit dat u onlangs vanuit België met vier teven de grens over bent gekomen om die hier te verkopen, kan u al snel in moeilijkheden brengen.

  Vier teven.
  Vier teven

  Stuur wekelijks een uitgeprinte versie van al uw gesprekken naar Zoetermeer

  Een echte patriot heeft natuurlijk sowieso niets te verbergen en wil de al dan niet geheime diensten natuurlijk gewoon werk uit handen nemen. Om te zorgen dat die jongens het wat makkelijker hebben, raden wij u aan om wekelijks al uw comments, e-mails, chatgesprekken et cetera uit te printen en naar het HQ van de AIVD te sturen. Op die manier kunnen ze daar zien dat u het beste met het land voor heeft en graag uw steentje bijdraagt.

  "Alstublieft! Graag gedaan!"
  “Alstublieft! Graag gedaan!”

  U zult zien dat dit enorm gewaardeerd wordt.

  Retecool houdt van privacy. Ook zijn we gek op vrouwen. We trekken Big Brother weer wat minder. Ons vragen wat vrouwen in dit lijstje te zoeken hebben, doet u via Twitter of Facebook.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  02/05/2016 - 10:18 10:18

  Die regenjas met die hoed, die ja. Die zag ik laatst in een tochtige parkeergarage een enveloppe afgeven aan een wachtende auto. (Leasebak met RTL stickers)

  Impossibru
  Impossibru
  Gast
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  25/06/2018 - 12:31 12:31

  Aluhoedjestip: Zet je VPN aan voordat je je internetverbinding aanzet: https://vpnservice.nl/privacy/

  MadDieu, drukt zijn snor
  02/05/2016 - 10:23 10:23

  A propos, collega’s, die thuis TOR draaien (UPC / Nijmegen) worden regelmatig afgesloten / afgeknepen op de glasvezel.
  Navraag leidt altijd tot het antwoord dat volgens de netbeheerder hun pc misbruikt wordt voor het versturen van spam.

  bouwiebout
  bouwiebout
  Lid
  03/05/2016 - 10:50 10:50

  Een vpn is sowieso een goed idee, zeker wanneer je gebruik maakt van publieke wifi hotspots. Daar ben je namelijk door eenieder op dat dezelfde wifi netwerk gemakkelijk af te luisteren, met een goede vpn wordt al je dataverkeer versleuteld en kan niemand je dus afluisteren. Een overzicht van verschillende vpn diensten kan je hier vinden: http://vpndiensten.nl/vpn-aanbieders/

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  04/05/2016 - 09:14 09:14

  Dit worden loodzware tijden voor BOM-moeders.

  Dave
  Dave
  Gast
  13/11/2017 - 20:02 20:02

  Dit bericht is relevanter dan ooit, nu de nieuwe wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten er komt! Bedankt voor de tips, vooral aluminiumfolie en seinvlaggen had ik zelf nog niet aan gedacht. Maar met het oog op de sleepwet toch maar een VPN (geen TOR, zie https://www.vpngids.nl/veilig-internet/sleepwet-aftapwet/ ). Is blijkbaar toch niet waterdicht TOR. En veel internetverkeer gaat niet via de browser.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN