More

  RECENTE POSTS

  Twisten om des kiezers baard

  Gut, waren het eerst alleen nog maar Oostblokkers, EU-aanhangers, islamietjes en andersoortige niet-westerse allochtonen, nu opent Geert de aanval op een totaal nieuwe groep. “Mannen met baarden trekken zingend door Europa!!” schalde hij door de microfoon van de plenaire zaal richting Alexander Pechtold. Maar nu is het dus eindelijk duidelijk, die geheime financiers van Wilders zijn helemaal geen Zionisten.

  Het is gewoon Procter & Gamble, en dat verklaart meteen die reizen en geheime meetings en presentaties in Usanië waarbij hij graag grote groepen mensen over één kam scheert. De grote vraag is natuurlijk wel welke VP daar de goedkeuring voor gegeven heeft, want het lijkt ons dat zo’n actie voor de omzet van de blonderingsmiddelen niet heel erg goed is (daar riep trouwens Alexander Pechtold óók al iets over in respons, maar als ik nu ook nog iets schrijf over zijn combover krijgt dit stukje wel een verschrikkelijke baard). Aan de andere kant, als je die hele kuddes hipsters aan het scheren kan krijgen zit daar vast meer omzet in dan in die 14 flessen bijkleuring die Hans Kraaij Jr per maand in z’n haar spuit.

  Geert is gewoon baarddragers aan het demoniseren om  de omzet van Gilette te bevorderen. Baarden zijn slecht. Zingen ook, trouwens, en daarbij met een baard door Europa trekken helemaal. Nu snappen we ook die Anti-griekse houding – hele generaties aan baarddragende Grieken houden van zingen Demis Roussos was een Griek! En had een baard! En zong. Het duurt nu vast niet lang of Geert pleit ervoor om de grenzen met Ierland ook te sluiten, want al decennia komen daar mannen met baarden vandaan die zingend door Europa trekken, om nog maar te zwijgen over onze eigen culturele erfenis.

  Zeg, Geert, dat je zelf niet genoeg baardhaar kan kweken om meer dan een stukje dons ten toon te stellen en het om het even of je zingt of praat klinkt alsof er permanent een heet stuk aardappelpuree in je keel gepropt zit in plaats van een fijne baard, wil niet zeggen dat mannen die wel genoeg testosteron hebben en zich niet te onzeker voelen om gewoon gezellig een liedje te zingen, daarmee een probleem zijn hoor.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  11/09/2015 - 15:23 15:23

  Echte Hollandse mannen dragen baarden, dat is een traditie:

  Al die willen te kaap’ren varen
  Moeten mannen met baarden zijn
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, die hebben baarden
  Jan, Pier, Tjores en Corneel
  Die hebben baarden, zij varen mee

  Wilders moet met z’n poten van onze cultuur afblijven!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/09/2015 - 15:46 15:46

  Sinterklaas, Kerstman, god, Jezus van Nazareth, Tiet Chrietulaer, Hans Dorresteijn, de halve hipsterende randstad….. allemaal secundaire geslachtskenmerken aan de kinnebakkes. In den Suijdersee ermeede!

  E.R. Deoz
  11/09/2015 - 20:05 20:05

  Gilette?! Geert koopt alleen Nederlandsche waar.

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN