More

  RECENTE POSTS

  Twee stokoude mannen die Formule 1 begrijpen en daar in laag tempo dingen over vertellen

  Nadat ik slechts veertien keer met klaroengeschal heb aangekondigd een leuk postje te gaan maken over twee stokoude mannen die Formule 1 goed begrijpen en daar dan in een laag tempo dingen over vertellen, is het nu eindelijk een keer géén loze belofte.

  Terwijl het onuitstaanbare Formule 1 Café met de nog onuitstaanbaardere Rob Kamphues totaal onuitstaanbaar is, is het leuke Slipstream met de leuke Kees van de Grint en Allard Kalff juist een heel leuk programma.

  Kalff heeft vroeger zelf aan wat grappige races meegedaan en was later onder andere verslaggever voor Eurosport. Van de Grint is voormalig Bridgestone bandenspecialist in de Formule 1 waarmee hij o.a. heeft bijgedragen aan het succes van zijn vriend Michael Schumacher. Waar Kalff veel enthousiasme en warmte uitstraalt is Van de Grint de meest onderkoeld enthousiaste persoon die er is. Kees schudt rustig een minuut lang, al nee zeggend, zijn hoofd om uiteindelijk een uiterst positief verhaal in te starten.

  Zoals Albon in de laatste race van het seizoen ineens uit het niets een relevante bijdrage leverde aan de prestaties van Red Bull kom ik ook, nu het seizoen is afgelopen, met een talkshow over Formule 1. Of hier begin volgend seizoen een vervolg aan wordt gegeven is op dit moment nog niet duidelijk.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/12/2020 - 14:56 14:56

  https://youtu.be/NzdaAUU7Da8

  Ook prima kijkbaar

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  15/12/2020 - 21:07 21:07

  Oh nice

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  16/12/2020 - 07:42 07:42

  Ben ik dan de enige die het nog steeds een ontzettend saai seizoen vond? Hamilton ver voor iedereen, Bottas alleen snel vanwege zijn snelle bolide, Verstappen over het algemeen in niemandsland en daar achter dan nog een enigszins aan te kijken gevecht in het middenveld. Het was vanaf de eerste dag voorspelbaar wat er ging gebeuren. Ik kijk geen races waarbij alleen het middenveld nog enig spektakel biedt.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Bobbie Rotkop
  16/12/2020 - 10:08 10:08

  Nee, hoor. Het was vaak traantrekkend saai.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN