More

  RECENTE POSTS

  Tu fais quoi?

  Gisteravond is een groep van Nederlandse ambtenaren de Franse banlieue Saint-Denis uitgemept. De ambtenaren werden ‘s avonds in het donker aangevallen toen ze een flatgebouw verlieten, besproeid met pepperspray, geschopt, geslagen en beroofd van tassen “met persoonlijke en andere bezittingen”. Welke bezittingen er niet-persoonlijk zijn is op dit moment nog niet duidelijk. Ook werden er telefoons gestolen. Een specialiste van jeugdbescherming raakte gewond is met een bloedend hoofd afgevoerd.

  De delegatie ambtenaren was daar om zich te verdiepen in de Franse aanpak van radicalisering onder jongeren. Vermoedelijk is de conclusie van dit, door de William Schrikker Groep georganiseerde, snoepreisje dat de Franse aanpak misschien niet het beste voorbeeld is. De delegatie is met de auto en taxi’s gevlucht uit de banlieue. Verbazingwekkend aan dit hele gedoe is dat er ook maar iemand dacht dat dit een goed idee was. Dit zijn dus de TOPambtenaren die zich bezig houden met dit soort problematiek maar die het een goed idee vinden om ‘s avonds, in het donker, in de beruchte probleemwijk Saint-Denis, met tassen volgeladen met telefoons, persoonlijke en andere bezittingen rond te gaan lopen.

  Een veel beter idee lijkt het ons als deze ambtenaren zich gewoon lekker veilig op het Ministerie van Justitie gaan trakteren op een filmavondje met La Haine. Plop en nootjes erbij, niets vertellen aan Ard van der Steur (dat is hij tenslotte wel gewend en anders komt-ie weer zijn Baantjer-act doen). Scheelt toch weer een stuk of 14 Thalys-kaartjes.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  22/10/2015 - 15:26 15:26

  Blame the victim, Mc. Hun enige fout is dat ze even dikke roze jampotglaasjes hebben als jij.

  Was dat niet hier ergens? Dat er zo’n discussie was over een Amerikaan(se) die het had over no go areas in Europa, en die werd dan vierkant uitgelachen, want mensen hadden net nog een leuke vakantie gehad in een banlieue.

  xaderp.
  Redacteur
  Antwoord aan  wout
  23/10/2015 - 11:58 11:58

  Gelukkig heb jij graniet voor je kop, daar komt helegaar geen licht doorheen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN