More

  RECENTE POSTS

  Top 150: Maria Goosen, Bandido – Hollandse Hits Maandag

  Hallo Volksvertegenwoordigers, wat leuk dat jullie dit marge-blog gevonden hebben. Graag geef ik de volgende tip om de Top 150 te vervolmaken. Dit is advies is niet bindend en mag dus, zoals vaker, genegeerd worden.

  When I find myself in times of trouble, Mother Mary comes to me
  Speaking words of wisdom, Let it be.

  Bidt dan (ook hallo confessioneel smaldeel!) dat je niet deze Maria treft. Ze beklaagt zich over het feit dat haar jonge vriend ook andere vrouwen op zijn pompstok laat zitten. Wat een boefje hè, die Bandido.

  Tja Voorzitter, zou het kunnen dat hij ‘m peert omdat de mammalia en middenschip van Maria Goosen snakken naar de zwaartekracht van Pluto? Of dat haar stemgeluid lijkt op een leegprutteldende vuilniszak die van de trap wordt gesleept? Dat haar binnenhuis-stylist iets te vol heeft ingezet op de woonwagen-look? Dit vereist nader onderzoek.
  Wat betreft Lijst 14 hoeft het niet aan te komen op een hoofdelijke stemming voor het aanstellen van een commissie. We kunnen ook de Retecool Hollandse Hits Maandag BINGO erbij pakken als mediator. Eens zien, wat kunnen we aftikken… obesitas, tokkie-tattoo, toondoof, kut-muziek, tropische klanken, woonwagen-interieur, oor-ebola, natte ontlasting… oh, én gel-stekels bij meneer Bandido! Een mooie uitslag maar geen meerderheid, dat worden dus coalitiebesprekingen.

  Zo Kamerleden, bedankt voor de aandacht. Gaan jullie nu een ziekenhuis redden of zo? Denk maar dat het een failliete bank is, maar dan belangrijker.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN