More

  RECENTE POSTS

  Top 150: Leon Basley – Ik Ben Alleen Vannacht – Hollandse Hits Maandag

  Verder met Retecool adviseert Tweede Kamer over muziek van Nederlandse bodem. En met het citaat “Ik ben alleen vannacht, zo heel alleen vannacht”, richten we ons vooral op D66 en de Christenunie.

  Niet eens zo lang geleden, tot meest recente verkiezingen voor de Tweede Kamer, was D66 een partij met veel kroonjuwelen. Eén van die glimmers was Onderwijs. Mocht dat nog zo zijn dan hierbij een appél. Democraten, aanschouw Leon Basley. Hij is de perfecte vertegenwoordiging van de middelmatigheid die NL produceert na jaren uitbenen van het onderwijskarkas. Leon kan niet zingen, geen instrument bespelen en geen meiske bepotelen, maar wel klagen dat ie weer heel alleen is vannacht. Dus D66, investeer in de toekomst: verbeter het onderwijs, investeer in leraren, hou opleidingen betaalbaar en toegankelijk. Anders worden exponenten als Leon Basley de norm en, als ze gaan stemmen, John de Mol President. Overigens hadden wij ooit een hond die Leon Basley heette, maar dat is wellicht weinig relevant voor deze post.

  Hallo godvrezenden, zijn jullie er nog? Fijns! Kijk CU, dit nummer gaat duidelijk over een flink robbertje handkarren, vuistneuken, door de klauw gieren, de aap op zijn bakkes geven, de lijn 5 nemen, of te wel masturberen. Lastig bespreekbaar allemaal, want seks. Maar gebruik dan vooral toch dit nummer met fijn verbloemende taal en zet het in de TOP 150! Zaad is er immers niet om het achteloos op de rotsen te laten kletteren.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  31/10/2018 - 21:09 21:09

  Geen Hollandse hits maandag meets woensdag gehaktdag? Nou, dan neem ik de eer maar even waar:
  https://www.youtube.com/watch?v=Pq1joK2g7TE

  (Geheel in RC-chauvinismestijl)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN