More

  RECENTE POSTS

  Top 150: John Heesakkers – Ga Niet Weg – Hollandse Hits Maandag

  En ook na een vrolijk intermezzo in Halloweenthema gaan we weer lustig verder om de Neerlandse volksvertegenwoordigers te helpen bij het maken van een keuze voor hun top 5 voor de Tweede Kamer top 150, de politieke tak van de Top 2000.

  Overigens hebben diverse (oud)-kamerleden al hun voorkeuren ingezonden, maar weinig tot geen wisten een nummer van Vaderlandse bodem toe te voegen. Onze hulp is dus broodnodig. Edith Schippers kiest verrassend genoeg niet voor onpartijdigheid maar voor “Stand by your man”, Stef Blok: “True colors”, Ivo Opstelten kiest voor het gehele oeuvre van “right said Fred” en voor onze voormalige minister van justitie: “Quit playing games with my Ard”.

  Leuk jommes, maar geen Nederlandstalig, dus daarom hebben we John Heesakkers voor jullie uit de klei getrokken. John staat in een park ostentatief de andere kant op te kijken en slechts slinks te controleren of de camera nog wel op hem gericht staat. Moet u heren en dames politici toch bekend voorkomen. En speciaal voor de PvdA stemmers zingt hij “Ga niet weg”. Speciaal voor de Joris Demmink-factor staat hij vaak tussen de bosjes als hij “Ga niet weg” zingt, en met z’n terugtrekkende haarlijn visualiseert hij prima de PVV  gedoogsteun in kabinet Reutel II. Groen voor de diertjes en Jessias, uitgegeven door CD Hamster Music voor de VVD. Hem het beste verwensen kan op z’n feestbroek, en speciaal voor StasDef Barbara Visser heeft hij ook nog een liedje gemaakt. Kortom, dekt de lading.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN