More

  RECENTE POSTS

  Top 150: Henri van Velzen – Ik kan jou niet missen – Hollandse Hits Maandag

  En net als het aantal VVD’ers dat fraudeert, ook qua Hollandse adviezen voor de heren en dames Politici, het houdt niet op, niet vanzelf. Dus we gaan verder met Retecool adviseert Tweede Kamer over muziek van Nederlandse bodem. En voor het komende uur een toppert uit de stal van CD Hal Ruinen.

  En gelijk zoals Jean-Claude Juncker, de voorloper van Frans Timmermans, kan ook in het Hollandse Hits Maandaghoekje voor uw Neerlandse Top 150 nominatie een goeie degelijke drankneus niet missen. Of zoals JC het zelf noemt “Weer een paar glaasjes te veel rugpijn gehad”.

  Ennieweetjes, door naar Henri van Velzen. Koddig aangekleed, slepende stem alsof hij van tia (maria) naar tia (maria) struikelt, Amsterdams lispeltje, terwijl hij gewoon ramhard uit Zwollywood komt. Bij het lezen van z’n side kwamen we erachter dat we het aardig bij het rechte eind hadden toen we riepen “wat een lelijke André Hazes”, want dat blijkt dus z’n idool te zijn. Nu denkt u wellicht, sodemieter op Retecool, met je smartlappen, maar kijk dan naar die achtergrond op de greenscreen videoclip. Daar kan geen lensflarende Roy tegenop, dit is gewoon zo Hollands als het maar zijn kan. Cliché, zichtbaar goedkoop, lelijk en kut.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  29/10/2018 - 13:46 13:46

  “Ik kan jou niet missen”
  Nou, dat is in dit geval niet wederzijds…

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/10/2018 - 15:20 15:20

  Ik miste hem gisteren nog,
  met een raketwerper.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  29/10/2018 - 15:24 15:24

  Dat was dan een gemiste kans…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN