More

  RECENTE POSTS

  Top 150 – A3aan Drost – Dat Kan Niemand – Hollandse Hits Maandag

  U dacht wellicht dat er even reces was maar neen, we zijn godverdorie geen politici, doorwerken doen we hier. Dus ook deze middag blijven we U, de hooggewaardeerde volksvertegenwoordigers, verblijden met meer van Vaderlandstalige bodem.

  En dat doen we met A3aan Drost. Van het bekende spreekwoord, “Als je Bassie ziet gaan, dan gaat A3aan eraan”. Speciaal voor het PVVee smaldeel in de Tweede Kamer mooie vergezichten over oer-Hollandsche tafereeltjes, zoals gras, weide, bos, graan en meer van dat soort onzin. A3aan Drost zingt zoals Geert Wilders speecht, in horten en stoten, met regelmatig een om onduidelijke redenen wapperend vingertje, slecht verstaanbaar, met een gezicht alsof hij enorm moet kakken (maar het lukt niet) en met de diepgang van een (authentieke) Friesche Platbodem.

  Videotechnisch zitten er veel te veel dronebeelden in en veel te weinig raketgestuurde explosies. Affijn, dit willen demense en die vertegenwoordigen jullie, dus succes d’rmet.

  De Nederlandse Tweede Kamer gaat de Top 2000 aanvallen, dus dan doen wij mee! Spelregel is wel dat alle heren en dames politici één Vaderlandstalig (Nee, niet Turks Kuzu) nummer moeten inzenden. Wij bij Retecool hebben zwarte band Nederlandstalige muziek, dus dat kunt u wel aan ons overlaten. Alle adviezen bekijkt u hier, voor de algemene categorie Hollandse Hits Maandag kunt u zich hier vervoegen. Ons nog meer tips geven kan op Twitter, of op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  29/10/2018 - 15:38 15:38

  Ik denk dat “Dat kan niemand” ook op A3aan zelf slaat” dus ik durf eigenlijk niet goed op ‘play’ te drukken. Ik wacht wel even tot iemand anders het aandurft en daarna nog in staat is te reaguren.

  Eigenlijk betwijfel ik of Flep zelf wel geluisterd heeft. Het hele stukje kun je ook tikken door alleen de beelden te bekijken.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  29/10/2018 - 16:50 16:50

  Lafaard!
  Alleen het feit dat je dat durft te beweren verraadt al dat je zelf NIET geluisterd hebt.
  Het is hetzelfde als beweren dat het laten ontploffen van een handgranaat in je mond best wel meevalt.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  29/10/2018 - 20:43 20:43

  Wat denk je hoeveel corrigerende therapie zo’n post tikken kost?
  Positief: Je krijgt van dit soort “muziek” wel een lekkere dikke laag eelt op de trommelvliezen

  Jack Random
  Jack Random
  29/10/2018 - 15:42 15:42

  Godvertering mannen, jullie zijn wel head first het riool ingedoken, daar kan ik alleen maar met een mengeling van afgrijzen en bewondering naar kijken, van een afstandje

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/10/2018 - 20:46 20:46

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN