More

  RECENTE POSTS

  Terugblik op de Weg

  Ruim twintig jaar presenteerde Leo de Haas van Leo de Haas Producties het programma Blik op de Weg. Lekker overzichtelijk, zonder al teveel poeha. Met jaar in jaar uit hetzelfde deuntje werden Roodrijders, Verkeers aso-tjes, bumperklevers en hardrijders door de KLPD en de camera’s van de Haas langs de kant gezet. Toen Leo zelf aan de kant werd gezet om plaats te maken voor het braafste jongetje van omroepland Frits Sissing hield Leo het voor gezien en trok hij de stekker eruit. Gelukkig is hij wel zo aardig om binnenkort alle afleveringen van Blik op de Weg op de jijbuis te gaan zetten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  02/02/2015 - 13:12 13:12

  Blik op de Weg, dat is toch wel het meest sneue TV programma ever. Een soor Blof in beeldbuisformaat zeg maar. Een soort Boer zoekt Hoer maar dan met autootjes. Dat zalvende betweterige Dominee-toontje van die Leo de Haas, met teksten die doen vermoeden dat-ie de ingezonden brieven rubriek van de ANWB Kampioen zit voor te lezen. En altijd die Calvinistische boodschap dat je God’s regels hebt te gehoorzamen, of het nu om de maximum snelheid gaat of over het rijden over de verdrijvingsvlakken, Leo z’n grootste obsessie als het over andermans overtredingen gaat. Want wie over de verdrijvingsvlakken rijdt, roep de toorn van zowel Leo de Haas als God op en komt later niet in de hemel.
  Kijk hier rijdt u dus over de verdrijvingsvlakken en dat mag dus niet. Niet meer doen, hè?

  Der Webmeister
  Beheerder
  02/02/2015 - 13:38 13:38

  Kijk u reed hier 102 terwijl u maar 100 mocht en dat….
  NOU EN, BIDLIP?!?!?

  bijzaak is uitgelogd
  bijzaak is uitgelogd
  Gast
  02/02/2015 - 14:49 14:49

  ER was een tijd dat Leo’s ego zo groot was geworden dat hij zonder aanziens des persoons medeweggebruikers ging aanspreken op hun rijgedrag zonder de backup cops erbij. Rara hoe dat afgelopen is…..

  Better back it up!

  bijzaak is uitgelogd
  bijzaak is uitgelogd
  Gast
  02/02/2015 - 14:53 14:53

  Edit] Op een gegeven moment was Leo’s ego zo groot geworden, dat hij zonder aanziens des persoons medeweggebruikers ging aanspreken op hun rijgedrag. Zonder de backup cops erbij. Rara hoe dat afgelopen is…

  Better back it up!

  horrorneefje
  Lid
  02/02/2015 - 15:58 15:58

  We zijn het er allemaal over eens dat verkeersveiligheid alleen (ten dele) kan bestaan als iedereen zich aan de regels houdt. Dus dan mag je inderdaad geen 102 rijden waar je 100 mag. Maar zo gauw de automobilist in z’n Heilige Koe stapt ontstaat er een soort Tuf Tuf club – kortsluiting in de hersenpan, en is het ineens regeltjesgezeik dit en kutsmerissen zo.

  Heerlijk, al die aso’s met hun pleurisauto’s die aan de kant gezet worden en echt DIKKE VETTE boetes krijgen. Vooral voor over verdrijvingsvlakken rijden. En boven alles dat je aan de reactie (op de hoogte van de boete) ziet en hoort dat er nu geen vakantie meer in zit dit jaar. Kostelijk. En dan vooral in Brabant. Daar kunnen ze niet genoeg boetes uitdelen.

  dingest2
  dingest2
  Gast
  02/02/2015 - 22:27 22:27

  Graag gedaan, die linktip van een maand geleden. 🙂

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN