More

  RECENTE POSTS

  Stront gaat de ventilator raken voor Geke Faber

  En dat is geen dag te laat, want Gekke Faber is voornemens het hazenpad te kiezen. Ze heeft namelijk per 1 oktober haar aftreden aangekondigd, maar aangezien er zich nog geen geschikte kandidaat heeft gemeld, blijft ze in ieder geval tot 1 december aan.

  Terwijl het toch niet zo’n heel moeilijk te bekleden functie is. Je zit in je ivoren torentje tot de persvoorlichter zegt dat het nu toch echt belangrijk is om je neus te laten zien om er wat bestuurlijke abracadabra er uit te flikkeren. Uiteraard om vervolgens weer zo snel mogelijk met een glaasje wijn verder te gaan pimpelen in je onschendbare PvdA paleisje.

  Maar nu even niet voor Geke Faber, want het ziet er naar uit dat ze komend weekend flink aan de bak moet. Er is namelijk een gezellig Facebook-evenementje georganiseerd: “Ratten vangen in Zaandam“. En zoals iedereen zich nog wel kan herinneren, dergelijke Facebook-evenementen kunnen best gezellig worden (kijk ook even de lijst van mensen die inmiddels hebben aangegeven dat ze aanwezig zullen zijn, de gestrekte rechter armen zijn goed vertegenwoordigd). Terwijl ze nog zo gehoopt had dat ze het zonder al te veel problemen uit kon zingen tot 1 december. Maar wellicht had Faber dan eens eerder wat aan de problemen moeten doen die al (zoals ze zelf inmiddels ook aangeeft) jaren spelen.

  Zo, jij bent in één klap beroemd

  Maar Geke is sowieso niet zo heel erg van het doorpakken (behalve als het om haar eigen parkeerbeleid gaat). Het heeft namelijk tot afgelopen zondag geduurd voor ze genoeg puf kon verzamelen (of de wijn was op en haar man was even een paar nieuwe flessen halen) om raadslid Juliëtte Rot te bellen over de problemen in de wijk Poelenburg en de bedreigingen aan het adres van Rot. Haar eerste opmerking tijdens het gesprek met Juliëtte Rot was: “Zo, jij bent in één klap beroemd“, om vervolgens weer een zojuist ingeslagen en ingeschonken glas wijn achterover te slaan.

  ismaililgun
  Dit noemen we in Rotterdam een zincsnijder

  Gisteren lijkt er pas wat actie te zijn ondernomen tegen het straattuig dat al JAREN de wijk Poelenburg in Zaandam terroriseert. Tenminste, er is een blaagje van 17 opgepakt die iemand van zijn fiets heeft gemept en er zijn vier omstanders aangehouden, maar inmiddels ook weer vrij gelaten. Haakneus Ismail Ilgun en z’n gezonnebrilde batty-boys lopen voorlopig nog vrijlijk de buurt te terroriseren. Grappig als het niet zo treurig zou zijn, maar Faber denk dat cameratoezicht de boel vlot moet trekken in Poelenburg, terwijl cameratoezicht nou net iets is waar onze Anatolische helden zelf voor zorgen.

  Check hier het stukje verplichte damage control van Geke Faber dat vooral verzandt in bureaucratische bla bla, waarin Faber eigenlijk alleen maar haar straatje probeert schoon te vegen. Wij kijken in ieder geval halsreikend uit naar komend weekend. In de tijd dat ik dit postje heb getikt, hebben er zich overigens al 400 mensen extra aangemeld voor het “Ratten vangen in Zaandam” evenement.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  rubbw, professionele onruststokert
  13/09/2016 - 12:44 12:44

  Volgens mij hebben ze in Zaandam behoefte aan een Rotterdammer als burgemeester en een ex-marinier als buurtregisseur in Poelenburg.

  Monade
  13/09/2016 - 12:50 12:50

  Die genoemde waarden zijn zó universeel humanistisch(*) dat zelfs de Jedi en de Satanisten zich erin spiegelen.
  / Gaat met lightsaber en bokkenpruik rondlopen
  (*) Uitzondering: de Bene Gesserit en de feministen, maar dat is logisch.

  Monade
  Antwoord aan  Monade
  13/09/2016 - 16:57 16:57

  Bedankt, autoplusser, maar dit reaguursel had natuurlijk bij Hanina “You don’t believe in Islam, but Islam believes in you” Ajarai geplaatst gehoord geworden.

  Scuzi.

  /Ga mezelf straffen met couscous te eten

  Bismarck
  13/09/2016 - 15:55 15:55

  De feestboekpagina is kapot.

  (Ja lach me maar uit, ik was zo sneu om op een link naar feestboek te klikken)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN