More

  RECENTE POSTS

  Stelletje Zeikerds!

  Oh joy! Een baby boomer heeft het weer eens voor elkaar gekregen zijn pensioen veilig te stellen. Het Waterschap Groot Salland in Overijssel wil dat Patienten die medicijnen slikken in een plaszak gaan staan wateren om zo minder medicijn resten in het Milieu te krijgen. Het schijnt dat door het groeiend aantal baby boomers het medicijn gebruik gaat toenemen. 70 van deze medicijnen plas je er weer uit, en dat is slecht voor de watervlooien. De meest voor de hand liggende oplossing is om de waterzuivering te moderniseren en onderzoek te doen hoe je dit kunt voorkomen zodat je de kennis weer kunt verkopen. Maar we hebben het hier over Overijssel. De vraag aan de Patienten en pil slikkende dames is dus om het voorlopig even met een speciale plaszak te doen. Het gaat om een proef, dus het hoeft niet voor de rest van hun leven. Aldus de persvoorlichter. Maar als je terminaal bent, dan is dat mooi wel zo. En hoe zit het met Poepen dan? of als je moet spugen van de Chemo? En wordt dit nog uitgebreid naar stevige drinkers? Meer 50plus adviezen graag in de comments!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  03/06/2014 - 13:17 13:17

  Tja of misschien eens wat minder Medicijnen voorschrijven en meer gezond eten, minder roken en meer bewegen? Ook voor Babyboomers schijnt dat te helpen ;). Bedoel als je ziet waar sommige van die boomers mee aan komen zetten als medicijnen doosjes en verder gewoon gezond zijn. Dan moet dat toch ook minder kunnen? :P.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  03/06/2014 - 13:17 13:17

  Addendum:
  Ik zeg niet dat mensen die medicijnen nodig hebben ze neit moeten krijgen;).

  E.R. Deoz
  03/06/2014 - 14:12 14:12

  Plaszakken? Deze jongens op iedere straathoek! Met een beetje customizen passen ze ook wel in een Sprinter. Hoppa, twee problemen opgelost. Wat ben ik toch goed, ik beloon mezelf maar even met wat lekkere pilletjes.

  [imgcomment image?1[/img]

  majava, ook hier.
  03/06/2014 - 14:32 14:32

  En straks ook weer klagen als de waterzuivering meer gaat kosten?

  Bismarck
  03/06/2014 - 14:44 14:44

  “De meest voor de hand liggende oplossing is om de waterzuivering te moderniseren”

  Heb je enig idee hoe duur het is om al het rioolwater van medicijnresten te zuiveren?

  en onderzoek te doen hoe je dit kunt voorkomen

  Volgens mij heeft er iemand al bedacht hoe dit te voorkomen en gaat met een proef beginnen om dat te onderzoeken. Alleen is er dan weer een zeikert (tsjingboem) die daar zo nodig een rancuneus stukje over moet schrijven.

  En hoe zit het met Poepen dan?

  Je lever heeft er een handje van om lichaamsvreemde stoffen wateroplosbaar te maken. De meeste medicijnen plas je dus uit.

  Hoofdmeester
  03/06/2014 - 15:02 15:02

  Is de redactie van RC soms overgenomen door babyboomers? De laatste tijd zijn het voornamelijk verzuurde, verbitterde stukjes die geplaatst worden. Jack, de RC’s hangen aan de vervroegde penisoentiet, zeg er eens wat van!

  Amoron
  03/06/2014 - 16:14 16:14

  En al die vissen met ADHD dan? Laten we die nu aan hun lot over?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN