More

  RECENTE POSTS

  Spoorspelling: treinverkeer ontregeld door Blauwbilgorgel

  Tot zover onze reportage over het niet meer vermist zijn van de presentator van Spoorloos. En dan nu het spoor. Voor het spoor gaan we naar Pier Eringa. Goedenavond, Pier.

  “Goedenavond. En ja, wij zijn in ieder geval niet Spoorloos. Ha ha. Allereerst de terugblik op vandaag, het was een rustige dag met slechts enkele lokale verstoringen. Zo werd het treinverkeer bij Rotterdam Lombardijen kort ontregeld door een hert op het spoor. De machinist moest daardoor tijdelijk langzamer rijden. De verstoring is inmiddels voorbij. Hoe het met het hert is, is onbekend; het hert is niet meer gesignaleerd en is naar verluid ‘vanzelf’ van het spoor gegaan.

  Verder was er een persoon op het spoor het spoor bijster bij Almere Muziekwijk, wat korte vertragingen opleverde. En als laatste werd het treinverkeer enige tijd ontregeld door de aanwezigheid van een kangoeroe in de buurt van Staphorst.

  Dan nu verder met de voorspellingen. Rekening houdend met weersituaties tussen -273 graden met regen en tyfusheet zonder wind, kunt u uitgaan van wisselvalligstoringen met computers, seinen en stroom. Daarnaast verwachten we vertraging in de spits wegens de aanwezigheid van blauwbilgorgels op het spoor. Reizigers wordt geadviseerd om de trein te mijden, en als u dan echt het spoor op moet, dient u rekening te houden met ernstige vertragingen met een totaal willekeurige oorzaak.”

  Dank je wel, Pier.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Daan
  Daan
  Gast
  27/07/2022 - 10:07 10:07

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN