More

  RECENTE POSTS

  SP-ers willen graag nieuwe Führer

  Politiek is plotten. Den Haag is Backstabcity. Water is nat. En SP-ers zijn lekker anoniem hun politiek leider aan het saboteren. Open democratische discussie houden ze blijkbaar niet zo van bij de socialisten, vandaar dat men, terwijl het verkiezingsseizoen op stoom begint te komen, Emile Roemer even lekker via de media een mes in zijn rug steekt.

  Van je partij moet je het hebben. De PvdA heeft Diederik Samsom tenminste nog met een verkiezing uit z’n lijden verlost. Dat was pijnlijk, maar nodig, wilden ze daar nog een schrijntje kans maken op een zetel in maart. Echter, het ging dus over de rakkers van het Rode Regime. Want je kandidaat stellen, de leider gewoon op democratische manier verslaan en daarna glorieus de verkiezingen winnen, zo doe je dat natuurlijk niet. Dat doe je met een bloedige revolutie. Dat is traditie.

  En dus is de opmars van Lilian Marijnissen bij deze begonnen. Met een paar mediamessteken die niet misstaan hadden in een epos rondom een Romeinse keizer. “Et tu, Lilian?”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/12/2016 - 11:13 11:13

  OK, het gaat dus om de messteken die Lilian uitdeelt aan Emile. Maar daar geef je dan weer even geen voorbeeld van.
  Ik heb ff gegoogled maar kan daar niet zoveel over vinden eigenlijk.

  Monade
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  14/12/2016 - 12:11 12:11

  Als die ‘anonieme SP-ers’ unaniem Lilian naar voren schuiven als het gedoodverfde alternatief, dan kun je er donder op zeggen dat zij erachter zit. En als je er niets over kunt vinden, dan betekent dit dat zij een professionele politica is.

  /”Let’s you and him fight.”

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  14/12/2016 - 13:07 13:07

  Toch altijd grappig om te zien hoe partijen met een socialistisch oogmerk (weg met voortrekken; gelijke kansen voor iedereen) de macht zo graag via familiebanden doorgeven.
  Marijnissen, Castro, Kim Jung X…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN