More

  RECENTE POSTS

  Sightseeing op Mars

  Dus je hebt blijkbaar niets meer wat je hier op aarde kan houden en hebt besloten om je in te schrijven voor een enkeltje Mars, alwaar je een soort Utopia gaat naspelen, maar dan zonder kans er uit gestemd te worden.

  Dan is het eigenlijk best aardig om eerst een beetje te verkennen waar je naartoe gaat. Met een vakantie kan je tegenwoordig via Google maps alvast de omgeving een beetje gaan verkennen, maar op Mars is dat toch een stuk moeilijker. De beelden van de Google camera auto’s zijn blijkbaar nog niet goed verwerkt, want streetview doet het nog niet erg lekker in Google maps.

  PIA20284_hires
  Even klikken voor high res!

  Maar gelukkig zijn daar de eindbazen van de Nasa die met honderden beelden die op 18 december 2015 door de Curiosity Mars Rover zijn geschoten een schitterende panorama video hebben gebouwd. Zo, de voorpret kan beginnen!

  Mars heerst, ook op Retecool. Kijk maar: zoals deze short waardoor je alsnog naar Mars wilt emigreren. Of bijvoorbeeld Elon Musk die de boel daar wil platgooien. Maar ook gewoon marsmannetjes die het niet helemaal begrijpen. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  AlHarryBar
  10/02/2016 - 10:58 10:58

  Panorama video, actie op…..
  Waarom niet gewoon een panorama foto?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN