More

  RECENTE POSTS

  Seksles met Retecool: de Mamjo editie

  Nadat we van de week er al achter kwamen dat het hebben van kinderen voor sommige politici blijkbaar garant staat voor het veel weten over seks, gingen we eens op onderzoek uit op het ons zo geliefde interwebs naar de kennis van de gemiddelde mens over dit onderwerp.

  In onze zoektocht naar kennis kwamen we op het ons, om volstrekt onduidelijke redenen, nog onbekende Mamjo. Mamjo is een actief forum. Mamjo heeft, om het netjes te noemen, de Surinaams-Nederlandse connectie. Mamjo heeft ook een advieshoekje. Voor seks. Nou zult u denken: “Zelfs in de Tweede Kamer doen ze aan sexuele voorlichting, dus wat kan daar nou mis mee zijn?” Nou. We weten eigenlijk niet zo goed hoe we dit moeten uitleggen. Misschien moeten we voor een stukje beeldvorming gewoon maar wat vragen gaan behandelen.

  Om maar meteen van wal te steken is Biharie!!! ervan overtuigd dat je sexuele voorkeur en je geloof iets met elkaar te maken hebben.

  Hallo mensen ik ben al 2 jaar met me vriendin en zij wil graag dat ik der moet beffen,maar ik heb het nooit gedaan?ik weet zelf niet hoe ik het moet doen?zij vind van als ik het niet doet dan gaat ze weg.Ik houd van der maar ik denk niet dat ik het gaat doen.Ik ben moslim wij doen deze dingen niet!!Ik weet niet wat ik moet doen!!!

  Nou lijkt het ons in een relatie belangrijk dat je communiceert en compromissen sluit en elkaars grenzen respecteert. Het advies van een bsnhnhrben is toch andersluidend. Zoals wij het begrijpen is je vaardigheden verrijken uitgesloten en moet het dus maar stuk.

  als zij geen moslim is word het een stukje moeilijker. maar praten met elkaar is geen oplossing. zij vindt zeker geen bevrediging bij normaal penetreren of niet voldoende. je kan het doen, want dat is tegenwoordig geen viez ding meer en hoort bij sex. moeilijker word het als zij dat al gewend was. als jij niet bereid bent het te doen en je ook nog weet dat jou penis geen geweldige werk doet moet jij gewoon een andere partner zoeken. een partner welke nog geen sexervaringen heeft, een maagd meisje. of een moslim meisje

  Daar kan dus een stukje seksuele voorlichting geen kwaad, lijkt ons. Niet veel later komen we Ashmilla tegen. Ashmilla weet het beter: seksuele voorkeuren worden door je huidskleur bepaald.

  Relatie beginnen met Blanke man = Verplicht pijpen en billen likken. Dus weet waarvoor je gaat.

  Je moet het ze bij Mamjo nageven: dingen wegjorissen doen ze niet aan. Ook al is de inhoud wel wat discutabel. Zo heeft Radeloze vader wat moeite met het idee dat zijn 13-jarige stiefdochter gewoon ‘Nee’ te horen moet krijgen. En de buurman van Mijena (15) heeft dat ook niet helemaal begrepen.

  Joyce heeft dan weer nogal een probleem met de betekenis van het begrip ‘hoer’, maar wel een reteduidelijke mening over wie dat nou zijn:

  als je in je kont laat neuken ben je toch een hoer

  En daar zijn dan ook weer voldoende misverstanden over te vinden:

  is dit niet aan de homo voorbehouden,doen vrouwen ook hieraan?

  Of neem anders de ideeën die ‘only me’ daarover heeft.

  je lult shit , ga jij nou maar lekker je kontje pieren voor de mannen hopelijk krijg je aambeien dan kan je de dokter vertellen dat je darmen uit je reet komen , JE KONT ( POEPGAT ) IS GEWOON EEN UITWEG VAN DE AFVAL VAN JE ETEN EN IS DUS EEN UITWEG VOOR STRONT EEN PIE HEEFT DAAR NIKS TE ZOEKEN DAAR HEB JE JE KUT VOOR TRUT

  Zeg. Mag Pie daar misschien zelf een mening over hebben? Wederom lijkt het ons namelijk gewoon een kwestie van persoonlijke voorkeur en als je het niks vindt, dan doe je het lekker niet. Het zal je echter waarschijnlijk geen aambeien opleveren als je het wel doet.

  Ons lijkt uit deze bloemlezing duidelijk dat het kennisniveau qua seks: wat mag, wat niet, wat kan, wat klopt en hoe je daarmee om moet gaan nog meer dan genoeg te wensen over laat. Dus lijkt het ons prima als niet alleen de Tweede Kamer voorlichtingslesjes krijgt.

  Overigens heeft Mamjo nog veel meer afdelingen, dus mocht u op de vrijdagmiddag zin hebben in parelduiken: de comments staan open en een duikbril leent u bij de servicebalie.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  biermeester
  21/05/2016 - 11:46 11:46

  OLO?

  “ik woon in n zorginstelling voor vrouwen die hun clitoris na de dood doneren voor transplantatie”

  http://www.mamjo.com/forum/index.php/topic,602034.msg5959607.html#msg5959607

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN