More

  RECENTE POSTS

  Saaiste Prinsjesdag ooit

  Jawel, we schakelen over naar de live uitzending van de saaiste prinsjesdag ooit. Want naast dat er morgen geen Algemene Beschouwingen in de kamer plaats vinden, doet de slavenkoets ook niet mee.

  De Gouden Koets is namelijk voor groot onderhoud een paar jaar opgeborgen in de krochten van de Koninklijke Stallen. Daar staat de koets inmiddels al twee jaar, maar staat nog steeds niet in de grondverf. Want het onderhoudsproject zit nog in de “onderzoeksfase”. Oftewel, er is nog helemaal niets gedaan. Wat men inmiddels al wel weet is dat het slavenpaneel op de koets blijft. En niet onder een laagje goudverf, maar gewoon zichtbaar voor iedereen. Dit ongetwijfeld tot groot ongenoegen van actiegroep “De Grauwe Koets“. Maar, zo zegt men aan het hof:

  Het is nu eenmaal een rijdend museaal object. Als we dit weghalen kunnen we de halve collectie van het Rijksmuseum eigenlijk niet meer tonen

  Pats boem, einde discussie. Opknappen dat ding, en weer in originele staat gebruiken voor Prinsjesdag. Want stel je voor, een Prinsjesdag zonder één of ander SJW actiegroep. Dat moeten we niet willen met z’n alleen.

  Koning Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg leest straks wel de troonrede voor, maar die kan een paar weken later (mocht er ooit een nieuw kabinet gevormd worden) gewoon weer van tafel geveegd worden. Dus eigenlijk zit hij er een beetje voor spek en bonen. Wat gaan we dan wel zien? Tja, hoedjes op hoofden van “eigenlijk hele gekke meiden”, mensen die verder weinig anders te doen hebben dan al heeeeeeel vroeg in Den Haag langs de straat te gaan staan en dat andere kitsch-rijtuig: de Glazen Koets. Veel plezier met de saaiste Prinsjesdag ooit, of niet natuurlijk, kijk maar. Wij zijn bier tanken.

  Ja, inderdaad, de live uitzending is niet te embedden, want ook al wordt het met belastinggeld betaald, mag je als burger eigenlijk gewoon de tyfus genieten van de NPO. En oh ja, voor HD mag je nog even extra betalen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ketsman
  19/09/2017 - 16:10 16:10

  Saai indeed. Vroeger corrigeerde ik Sha-Baz altijd op dagen zoals deze.

  Weirdoinventor
  Lid
  19/09/2017 - 16:36 16:36

  Wow, dat is trouwens wel een mega koloniale afbeelding, zo goed had ik hem nog niet bekeken. Dat onze Zuid-Amerikaanse koningin dat goed vindt. O nee wacht, die kwam uit zo’n zelfde soort familie.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  19/09/2017 - 16:38 16:38

  Aan de andere kant: de onderdanige giftenbrengen die Nederland zo geweldig vinden zijn wel bijna beter getekent dan die twee net niet menselijke op een enge manier blanke goden in het midden.

  Ketsman
  19/09/2017 - 20:10 20:10

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN