More

  RECENTE POSTS

  Robbert anaal door Bill Clinton terwijl hij een koe pijpt

  Hoera! De post is weer bezorgd in de bunker, dit keer zonder dreigbrie, foe yung haat, dreigmie, Kill Oe Yuk of babi pang pang. *zet lasbril af* Nou, daar gaan we eens fijn voor zitten. Kijk, de eerste, een emaille, van Robbert <knip>. “Hoi,”, dat begint dus al meteen goed, dan grijp je onze aandacht.

  Robbert <knip> meent dat hij echt supervetmegashizzleinteressant is voor een artikel. Want, zo stelt hij, hij is al gedurende tijd bezig met media (in de breedste zin van het woord) en het wordt allemaal steeds serieuzer, zo hij heeft veel volgers op Twitter, verdient daar zelfs een zakcentje en krijgt geld om z’n account te verhoeren producten van adverteerders te promoten. “Voor een bescheiden bedrag biedt ik ze die ruimte”. Zo laat hij zich voor het karretje spannen van het Pvda gelddistributiecentrum Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Hij moet een of andere waardeloze door ambtenaren bedachte kutapp promoten en krijgt dan 100 eypo.
  Ook, en nu wordt het interessant, is hij in aanmerking gekomen met Woelt.nl. Hij schrijft nu wekelijks een column voor hun, wat hij (zoals iedereen die nog geen fuck gepresteerd heeft in z’n leven) een “ontzettende mooie uitdaging voor mezelf vind”. En allemaal dankzij Twitter. (Czech die followers ook, nee, die zijn echt allemaal echt Robbert <knip>, echt, we geloven je) En, niet te vergeten, PS: Ook via Instagram verdien ik zo nu en dan wat centjes.
  Nu kunt u denken, goh, leuk, columns schrijven, hopen dat hij ze niet jat en onder z’n eigen naam publiceert. Nou nee, de kans dat iemand anders ook zulke volstrekt zaadloze woorddiarree weet te produceren is klein en wat betreft de voltallige redactie is dit al voldoende om in een beter georganiseerd land linea recta tegen de muur gezet te worden. LEES DIT DAN, MAAR ECHT. Christus te paard, de Libelle is het summum van inhoud vergeleken bij het bakvissengebrabbel dat deze SGP’er in de dop eruit perst na het huilend aftrekken op de Foxy.

  Kort samengevat, Robbert <knip> heeft social media accounts, de textuele vermogens van een dronken amoebe en verder weinig principes en wil daarom op Retecool. Gefelicitaart jongen, het is gelukt. Blij? Mocht, als hardwerkende reaguurder, u na het lezen van deze post onverhoopt nog ergens in uw lichaam vreugde voelen, stem dan even af op Robbert <knip> z’n Youtube kanaal. Juweeltjes zoals deze, deze of O!M!G! deze.

  Nog een bonusOLO is overigens z’n website. Vier pijlers zijn Online (Uw online wensen worden gerealiseerd), Koers (U bepaalt mee in de koers indien gewenst.), Durf (Uw nieuwe uitdagingen zijn meer dan welkom.) en Vertrouwelijk (Uw vertrouwelijke informatie blijft vertrouwelijk.) HOE KAN IK JE AL MIJN GELD GEVEN, MAAR ECHT. *huilt*

  Onderwerp: Brutale vraag / suggestie

   Linktip URL:

   Bericht inhoud:

  Hoi,

   Mijn naam is Robbert <knip>, 19 jaar jong en woon en studeer in het prachtige Zwolle.

   Nu heb ik misschien een beetje een brutale vraag/suggestie.

  Ben ik interessant genoeg voor een item?

   Al gedurende tijd met ik bezig met media (in de breedste zin van het woord) en het wordt allemaal steeds serieuzer.

  Vandaag de dag genereer ik bijvoorbeeld een leuk zakcentje dankzij Twitter. Momenteel heb ik 60.000+ Nederlandse volgers ( Met een groei van 100+ per dag ) nu stappen steeds meer mensen en dan voornamelijk bedrijven op me met de vraag of ze kunnen en mogen adverteren op mijn Twitteraccount. Voor een bescheiden bedrag biedt ik ze die ruimte.

   Daarnaast sta ik ingeschreven bij verschillende sites die bedrijven aan invloedrijke kanalen verbinden ( Voorbeeld: Spread the Brand ).

  Zo ben ik bijvoorbeeld benaderd om een verdien app van het ministerie van SWZ te promoten doormiddel van een tweet, daar verdiende ik 100 euro mee.

  Naast alle toffe personen ben ik dankzij Twitter ook in aanmerking gekomen met Woelt.nl ( Maandelijks minimaal 100.000 unieke bezoekers ) Ik schrijf nu een wekelijks column voor hun, wat ik overigens een ontzettende mooie uitdaging voor mezelf vind.

  Kort samengevat: Twitter brengt me verder.

  Hopelijk is mijn verhaal interessant genoeg voor een item, zou ik erg gaaf vinden.

  Naast alle voordelen heb ik uiteraard ook genoeg nadelen (van dichtbij) meegemaakt.

  Bedankt voor het lezen!

  Ik hoor graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Robbert <knip>

  Twitteraccount : https://twitter.com/GewoonRobbert Telefoonnummer : 0681675***

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  16 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  16 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  rubbw, professionele onruststokert
  08/04/2015 - 12:55 12:55

  Meteen die gozert aannemen bij Retecool!

  Frodooh
  Lid
  08/04/2015 - 13:03 13:03

  Ha! ik heb zijn Huisadres van zijn website!! hier woont ie! Robbert <knip>

  Straaatnaam nummer
  AABB Zwolle

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Flepz0r
  Ome Mc
  Lid
  08/04/2015 - 13:37 13:37

  “Al gedurende tijd met ik bezig met media (in de breedste zin van het woord) en het wordt allemaal steeds serieuzer.”

  Dat redigeren zit er nog niet helemaal in, he? Verder ben je ontzettend triest en loop je pakweg 6 jaar achter als je nu nog tweets plaatst over “de kracht van social media”. Misschien kan hij in het bejaardenhuis nog wat geld verdienen met inspiratie-praatjes, mochten daar nog een paar oudjes zitten die het begrip Twitter niet kennen.

  barq
  Lid
  08/04/2015 - 13:39 13:39

  Op zijn Facebook staat hij temidden nog meer clueless poseurs.

  Reet
  Beheerder
  08/04/2015 - 13:43 13:43

  “nu stappen steeds meer mensen en dan voornamelijk bedrijven op me met de vraag”

  Ik mag toch hopen dat dat stappen wel op een legale manier gebeurt hè!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/04/2015 - 13:53 13:53

  OK, de jongen is Dyslectisch en wat in de war. Hij heeft waarschijnlijk een minderwaardigheidscomplex en probeert dat te compenseren door negatieve aandacht te trekken en bewonderaars te fantaseren. Seksueel is hij er waarschijnlijk ook nog niet helemaal uit waar hij staat. Heen en weer gesleurd tussen wilde verlangens en en een conservatief christelijke brain wash. Dat kan allemaal nog wel goed komen met een jaar of 5, 10, 20… Het hoeft geen drama te betekenen.
  Maar als bij “muziekvoorkeur” Justin Bieber het eerste is wat in je opkomt, is professionele hulp toch wel sterk aan te raden. Er is medicatie die kan helpen waarbij de bijwerkingen soms nog best meevallen.
  Robbert, jongen, zoek een dokter op. Vandaag nog.

  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  08/04/2015 - 14:10 14:10

  Ik vind mensen die Justin Bieber playbacken eng.

  Jack Random
  Jack Random
  08/04/2015 - 14:55 14:55

  “studeer in het prachtige Zwolle”

  Pats, door de mand gevallen. Zwolle *heeft* helemaal geen universiteit.

  Susan Heklicht
  Antwoord aan  Jack Random
  08/04/2015 - 16:05 16:05

  Hij heeft “gestudeerd” aan het Deltion College, een soort avond-MBO, als ik het goed begrijp.

  Illuminatus Magnus
  08/04/2015 - 19:53 19:53

  Het is gewoon een puber. Die zijn altijd in de war. Maar als dat niet snel verandert, krijgt een reclamebureau hem in zijn klauwen en is-ie voor altijd verloren.

  B-sting
  08/04/2015 - 21:10 21:10

  Wat leuk, een stagiair. Kan iemand koffie zetten in de redactiebunker en de printer bijvullen.

  G®®†
  G®®†
  09/04/2015 - 12:38 12:38

  Kindje moet weer naar mama toe, want mag nog niet alleen op straat.
  Zoiets maar dan over hem en het internet en zo.

  Weirdoinventor
  Lid
  09/04/2015 - 18:36 18:36

  Nou jongens, er is niks mis met MBO’ers hoor. Geschoolde arbeiders en kader zijn toch de hoeksteen van een economie. Dat iemand niet begrijpt dat vrouwen niet het gevoelige type bedoelen als ze zeggen op zoek te zijn naar een echte man, ja, dat is een fout die je kan maken. En dat je dan denkt een open sollicitatie te mogen versturen naar een elitaire media outlet als Retecool, dat getuigt toch vooral van zelfvertrouwen. Maar the joke is on him, we hebben hier helemaal niet genoeg lezers voor nog een redacteur. Al moet ik inderdaad wel toegeven dat dat alles niet wegneemt dat Justin Bieber echt ontzettend af is. Zo onzeker ben ik dan toch weer wel in mijn mannelijkheid. Ik heb toch minstens de [url=http://www.cracked.com/blog/5-insane-mashups-that-make-terrible-songs-great/]mashup met Slipknot[/url] nodig. Samen komen die toch weer in de buurt van iets dat mensen kunnen luisteren uit.

  Weirdoinventor
  Lid
  09/04/2015 - 19:31 19:31

  Oeps…

  Weirdoinventor
  Lid
  09/04/2015 - 19:35 19:35

  Ah, nu verschijnen ze alsnog massaal…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN