More

  RECENTE POSTS

  Rivieren van bloed! Eindelijk de eindtijd!

  Eindelijk! De apocalyps is hier! Niet alleen zagen we bij de redactiebunker vanochtend een sprinkhaan en kreeg Meneer Van Dale een kikker op zijn hoofd, maar in Rusland is een rivier bloedrood geworden!

  De betreffende rivier de Daldykan stroomt door de plaats Norilsk en is van de ene op de andere dag bloedrood geworden. Volgens velen komt de verkleuring door een nabijgelegen metaalfabriek, die de rivier volgegoten zou hebben met chemische bagger. Maar wij weten wel beter!

  Zo lijkt het erop dat Global Riot al is opgehaald door ome Jezus in de rapture, want we vonden vanochtend alleen zijn schoenen nog terug, terwijl de rest van Global nergens meer te vinden is. En Global zie je niet zomaar over het hoofd.

  Gisteren zat Global hier nog in.
  Gisteren zat Global hier nog in.

  Ook het feit dat er iemand met enorme vleugels al sinds half vijf vanochtend op een klaroen staat te toeteren en er vier ruiters om de bunker galopperen, zegt ons genoeg.

  Tyfusherrie...
  Tyfusherrie…

  Verder zijn er natuurlijk meer tekenen van de apocalyps. Neem het ZIKA-virus, wat hele nare dingen doet met eerstgeborenen, nog voor ze geboren worden, en het feit dat sprinkhanenzwermen goddamn oceanen oversteken.

  ... Waarbij ze soms een olifant meenemen als proviant, kennelijk..
  … Waarbij ze soms een olifant meenemen als proviant, kennelijk..

  En de Antichrist is er natuurlijk ook al. Dat hoeven we u niet te vertellen. Iedereen weet wie dat is. Gerard Joling natuurlijk.

  Geen commentaar nodig.
  Geen commentaar nodig.

  Enfin, het was leuk u gekend te hebben. Wij zijn even blikken bonen hamsteren en de bunker wat verder ingraven. Als u dit nog leest, bent u niet opgenomen in de rapture, en zien we elkaar later wel weer in de negende cirkel van de hel.

  Wij van Retecool dragen religie altijd een warm hart toe. Of het nu de fundamentalistische islam is of de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster, ons maakt het niet uit. Zelfs als u zelf de messias blijkt te zijn, helpen we u daar graag mee. Ons hel en verdoemenis toewensen doet u via Twitter of Facebook.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/09/2016 - 12:04 12:04

  De kans dat de Russische overheid toegeeft dat het hier de apocalyps betreft is inderdaad vele malen groter dan dat ze met een beschuldigende vinger naar een bevriende industrieel zullen wijzen.

  Oh ja… de CEO van “Norilsk Nickel” heet “Vladimir Potanin”
  “Nomen est omen” zullen we maar zeggen…

  Eli Huijgens
  Gast
  09/09/2016 - 23:44 23:44

  Doet me denken aan de maandstonde van mijn ex…

  Jan Van Draeckensteijn
  Gast
  09/09/2016 - 22:54 22:54

  Goedverdoemie! Ik zweer jullie dat Nostradamus hier al iets over zei. I kid you not.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN