Elke slechte horrorfilm heeft een nog slechter vervolg, en dus is het logisch dat er van onze interviewserie met kortpittige kapsels en geïnformeerd publiek een deel 2 is.

Met in deze editie de cellulitisdiefstalorganisatie die probeert internationaal uit te breiden, Overijsselse kortpittige kapsels die denken dat dienstverlening die ge-exporteerd wordt daarom automatisch uit Nederland verdwijnt, roomblank nepblond met wisselende gevoelens en Nance (nee, het was haar niet), ongestreken blonde zonnebankproducten zonder verdieping en nog meer blond (zonder kortpittig kapsel) die ‘spreek van rechten’ hebben.

Enfin. Kijk en huiver.

Speciaal voor de oplettende kijkertjes is OOK in bovenstaand filmpje op verschillende momenten een Bas Taart verstopt. Hij is te herkennen aan zijn T-Shirt met RC logo erop en aansteekbare brede grijns. Wie alle verschijningen weet te vinden maakt kans op een geheel verzorgde reis naar Kiev!

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je lalalalageld wilt hebben. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties