More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerstkneiters 2021 – WE ZETTEN DE KERSTBOOM OP🎄 – Familie Vlog 1263

  Vandaag gaan we nadat het ontbijt achter de huig ligt gezellig op vlogbezoek in Maastricht. De grote gezins vlog neemt ons mee bij het opzetten van de KERSTBOOM. Gelukkig hoeven de ouders Guy en Nancy dat niet alleen te doen want ze hebben flink wat kinderen bij elkaar gepompt.

  Die luisteren naar de schitterende namen Damian, Fyodor, Kiona, Sarana en Quirino. Ze beginnen met kijken wat er in de schoentjes zit, want anders dan bij geciviliseerde mensen zetten ze de kerstboom al op vóór Sinterklaas op de boot naar Spanje gezet is.

  Dan gaan ze (terwijl ze wachten op het ontbijt) genderneutraal puzzelen en chocolade opeten. Tijdens dat ontbijt is volgens Kiona (of Sarana, even opzoeken) de kerst haar favoriete jaar, nee, maand, nee, jaargetijde, oh nee, FEEST. Fijn, weten we dat ook weer.

  Damian (vakkenvuller bij de AH) helpt vervolgens met plastic speelgoed van Quirino in elkaar zetten, en daarna gaat de hele familie de stad in, want Sarana (of Kiona, even opzoeken) moet nieuwe kleren. Ze heeft kleding nodig met Harvard erop, want dat is toch wel vereist als je droombaan Global Head of Compliance bij Unilever is.

  Dan is het tijd om na de luns de kerstverlichting in de houten kerstboom te hangen. Uiteindelijk komt de aap uit te mouw, ze hebben helemaal geen kerstboom maar een fake ding. Mocht u nu denken “Dit is gelukkig wel heel anders dan Jeffrey en Kelsey? Nou….

  https://www.youtube.com/watch?v=1b6CfLoS-pE

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen acht jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Yasmina Tahtah
  Yasmina Tahtah
  Gast
  17/10/2023 - 18:36 18:36

  de grote gezinsvlog kiona Guy Sarana Daminan Fyodor Nancy quirono

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN