More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Woensdag Gehaktdag Kneiters 2019 “The Playlist”

  En zo rolt u relatief ongeschonden de eerste kerstdag in. Eerst met de kerstkneiters van retecools even een potje beren (vanwege het laxerend effect), naar smaak douchen (kijk maar) en dan de sfeer er inbrengen voor de eerste echte kerstdag.

  Bent u ook zo goedgemutst als de Russische dame in de foto? Dat komt goed uit, want dankzij Anne-Jan is er vandaag een Zalige Kerst Woensdag Gehaktdag Kneiters playlist waarmee u gegarandeerd de schoonfamilie huilend het huis uit jaagt. Aanrammelen en u bent er helemaal klaar voor.

  Gaan ze toch niet weg? Zet dan om het af te toppen even de Kinderen voor Kinderen kersthit uit de kerstkneiters 2016 aan. En als bonus nog een keer de Russische kerstdame in volle glorie gloria.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN