More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: Monique Smit – M’n Hele Kerst Ben Jij

  Het hele jaar door volgen we hier het Hollandse Hitssegment als een roedel wolven die een gewond schaap ruikt, maar met Kerst doen we graag nog een paar stapjes extra. Gelukkig is het aanbod van Hollandse Kerstmuziek ieder jaar weer veel meer dan wij in alle opzichten aankunnen. We moeten dus keuzes maken uit als dat moois.

  Kerst is natuurlijk niet compleet op de RC’s zonder een bijdrage van de Volendamse familie Smit, die bijna het halve bestrijkt. In dit geval gaan we in zee met Monique, Nederlands bekendste zus. “M’n hele Kerst ben jij”, klinkt ons niet bepaald positief in de oren, maar Monique kennede zal ze dat wel als een compliment bedoelen. In het bijbehorende filmpje zien we ook niet veel kerstgedachten. Wat we wel zien is Monique die met vier potige bouwvakkers cola uit een wijnglas drinkt. De mannen kijken alsof ze geen letter verstaan van wat er gezongen wordt, en daar hebben wij ook last van, terwijl we in ons leven heel wat gezongen Volendams dialect voorbij hebben horen komen.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN