More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2022: Kerst is Keileuk

  Het is weer bijna zover, lieve Retecoollezertjes! Het is bijna Kerstmis, en dan knalt onze jaarlijkse Zalige maar toch Inclusieve Kerstkneiters megafestijn weer de interwebs uit. Dit jaar wederom ruim twee dolle dagen wegens heerst! En bovendien al voor het negende jaar op een rij, en in het archief kunt u intussen eindeloos wegklikken op meer dan 200 Kneiter-potst!! HOE VET IS DAT DAN?!?!

  Zowel op Eerste en Tweede Winterfeestdag krijgt u bijna 24/7 ieder uur een Kneitertpost voorgeschoteld, barstensvol Winterfeestmuziek van zeer uiteenlopende kwaliteitsniveau, we hebben ook dit jaar weer vlogvrouwen voor u in de aanbieding, uiteraard veel culinairs in de vorm van een Modern Koken-rubriek, Kerstcrisisbeheer, Gourmet-ellende, funny homevideo’s, foute Holocaust-vergelijkingen, Samenzweringstheoriën, vieze Kerstspelletjes, decoratietips voor de LGBTBBQ-Halalboom en nog heel veel diverse andere overige meuk! Kortom, het wordt hier online op Retecool met Kerst veel gezelliger dan IRL, dus kom regelmatig even kijken! En onthoud: Kerstmis is Retecool

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2021, 2017, 2022, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen negen jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN