More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Ron van Hoof – Als het kerstfeest is

  Hartelijke goedemorgen/middag [WEB! waar moet m’n tijdslot in Asana staan? Flepz], het kerstgebeuren is in volle gang en als rustmomentje krijgt u een stukje Hollandse muziek met een kerstsausje voor de kiezen. Dat wordt ingevuld door Ron van Hoof.

  Ron is al meer dan 50 jaar met muziek bezig (en zo oud is z’n website ook ongeveer). Voor wie hem niet kent: Na het uitbrengen van diverse eigen singles,  onder de naam Ricardo  waaronder ‘Leun even tegen m’n schouder’, ‘De wereld van morgen’, en Bella-Maria had hij jarenlang zijn eigen band  Ricardo en de Calypso’s.

  En mocht dat nog niet erg genoeg zijn, heeft hij nu na jaren twijfelen toch een kerstnummer uitgebracht. Had niet gehoeven Ron.

  Volgens Ron stralen de beelden van de clip een huiselijke sfeer uit waarin de verhaallijn wordt uitgebeeld. De clip is geproduceerd door Karl Kaspers van Kaska Productions. Dus dan weet je wel dat het geramd zit.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Fierce Gentleman
  26/12/2020 - 21:34 21:34

  Deze man heeft zijn eigenste Wiki pagina écht wel verdiend ! !
  Wie durft ?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN