More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2020: Action kerstsnoep proeven met Kristina en Larissa Bruin

  Nou, het heerlijk avondje is weer gekomen. En die is dan dus morgen, maar zolang deo volente Mark Rutte het land niet op slot gooit zoals het Retecool OMT suggereert dan kun je morgenochtend nog de laatste inkopen doen. En wanneer je al het vreten al in huis gehaald hebt, rest hoogstens nog “rotzooi” of zoals de wijven in de bunker dat noemen “aankleding”.

  Je kunt dan net als Ed Baars, nog even langs dankzij daadkrachtig optreden van Rutte IV niet meer naar de Action om die glimmeuk aan te schaffen. Maar wat schertst onze verbazing, er is ook eten te krijgen bij de Action. Althans, “eten“. En dan is er dus (want marge) een enorme selectie aan snoepgoed, en nu dus vanwege het winterfeest, in dat thema. Dat wisten we niet van Ed Baars, want die staat in de andere hoek van de Action doorgaans, maar we leerden dit van Larissa (bruin) en Kristina (die blonde die door een kanon makeup in d’r gezicht geblaft is).

  Larissa en Kristina doen het al drie jaar samen, het wegbikken van bakken zoetigheid van de Action met als thema kerstmis. Vermoedelijk begint net de sugarrush van vorig jaar af te zwakken want direct al bij de opening van de video waart er over de redactie de drang om met een korte houten knuppel er net zo lang op in te beuken tot het stil blijft. Marc-Marie Huibregts is aangenamer om 24 uur mee in een galmende gang opgesloten te blijven.

  Gelukkig denken ze net zo ver vooruit als dat ze stil kunnen zijn, dus het enige lichtpuntje is de 17 minuten op mute kijken terwijl voor ieder product Larissa naar de camera loopt om het wel zichtbaar te tonen, waarna je dus d’r reet even in beeld ziet. Echt, meer inhoud heeft die kutvideo niet.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2020, 2015, 2016, 2017, 2019 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zeven jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  10/12/2020 - 20:40 20:40

  hm

  Untitled-1.jpg

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN