Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2019: RCLNM – FEET – Vegetarian Christmas

0
425

Als u iets wezenlijks positief wilt doen ter bestreiding van de klimaatcrisis, de stikstofcrisis en tegelijkertijd die NSB-boeren van FDF wilt dwarszitten, dan begint u vandaag nog met geen vlees meer te kopen en/of te eten.

U zult zich er niet alleen gezonder door voelen, en uw buikje zal in 2020 slinken, maar ook uw prestaties in het echtelijk bed zullen er op vooruit gaan. Vleeseters zijn anno 2020 toch een beetje zoals verstokte boomers die met vergeelde vingers en luidkeels hoestend nog een sjekkie staan te rollen. Lieden dus die de trein van de voortgang toch een paar keer lelijk gemist hebben. Ter aanmoediging onderstaande bovenstaande RCLNM, vol stoere, hippe en gezellige vegan-mensen. Ik zou zeggen: kom er gezellig bij!
 

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 èn 2019 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen zes jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties