More

  RECENTE POSTS

  Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2018: Famke Louise ft. Ronnie Flex – Alleen Door Jou

  Kerst mag dan een Gristelijk feest zijn, maar dat weerhoudt uw Redactie er niet van om wat NSFW materiaal online te gooien. Zie hier het schattige BN-stelletje Fakme en Ronnie, die hun kalverliefde bezegelen met een draak van een Kerstliedje. De fraaie vrouwelijke derrière die u ziet behoort overigens niet toe aan Famke, dat mocht ze willen. Het zijn de fraai gevormde kadetjes van een stand-in, een anonieme dame van een castingbureau. Boeketreeks romantiek in hiphopvorm en overgoten met een Kerstsausje zodat we het gelukkig na deze week niet meer hoeven te luisteren.

  “In de sneeuw als een vlok
  Vallen voor jou als een blok
  En m’n hart gaat klik-klok”

  Het is dat ik geen zoontje van vier jaar oud heb, want anders had ik vol overtuiging kunnen roepen dat hij dit soort teksten ook kan schrijven en waarschijnlijk zelfs beter. En trouwens, als je hart klik-klok doet dan is het niet onverstandig om 112 te bellen.

  De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016, 2017 èn 2018 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vijf jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Henk
  Henk
  Gast
  03/01/2019 - 14:26 14:26

  Was het al iemand opgevallen dat precies diezelfde rare paashaas uit deze clip ook in de clip van zanger Bob zit?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN