Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Actionwoman part 5

0
484

Dat mensen een enorme boodschappentas van de supermarkt, of de bouwmarkt, of van part de HEMA meezeulen, dat kan ik nog wel een beetje snappen.

Maar ik verbaas me altijd als ik iemand met zo’n XL tas van de Action zie lopen. Intussen snap ik dat dat Vlogvrouwen zijn die voor het oog van hun smartfooncamera de tas leeghalen, om waarschijnlijk daarna alles linea recta de kliko in te mikken.

De hele Actionwoman serie vindt je hier.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties