Retecool’s Zalige Kerst Kneiters 2017: Actionwoman part 3

0
512

Het is 1e Kerstdag, inmiddels iets na vijf uur ‘s middags. U zit ongetwijfeld al aan de borrel met uw schoonfamilie, de TOP2000 is net begonnen, u heeft nog een hele lange avond funcooking voor de boeg en u trekt het nu al niet meer. U pakt even een dalletje, zoals dat heet in hulpverleners jargon.

Gelukkig is hier Kristina om die hulp te verlenen, om u door dat dalletje heen te slepen. Kristina is een vrouw die action wil, en dan bedoel ik natuurlijk De Action. in bovenstaand filmpje maakt zij u deelgenoot van haar belevenissen de leegheid in haar dagelijkse bestaan als vaste klant van De Action. Ieder onbelangrijk detail (“oh een vies koffie kopje!”) wordt gebracht alsof ze het 8 uur journaal er mee opent. En doet dat zo monotoon en in zulk groot detail en bovendien 22 hele lange minuten lang, dat ik u garandeer dat na de eerste 5 minuten van deze vlog gezien te hebben, u uw schoonfamilie weer met een grote warme knuffel in de armen sluit, en funcooken echt funcooken laat zijn!

De hele Actionwoman serie vindt je hier.

De hele Retecool’s Zalige Kerst Kneiters serie van 2014, 2015, 2016 èn 2017 zien? Dat kan. We hebben namelijk alle Kerst Kneiters van de afgelopen vier jaar gebundeld en in een oogverblindend vrolijk kerstpapiertje gepakt, en dat cadeautje van ons aan u kunt u hier uitpakken! Hoe hard heerst dat dan!

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties