More

  RECENTE POSTS

  Retecool shorts: The Ocean Maker

  Met al die nattigheid buiten besef je soms niet dat helemaal zonder ook geen pretje is. Hier in de bunker zijn wij dol op animaties en deze zomer komen wij met Minions (echt, ga die zien) en Inside Out (vuile Pixarhufters zorgen weer voor mannelijke tranen) goed aan ons trekken. Stom toevallig kwam ik deze short tegen: hij is alweer een paar maandjes op de interwebs dus het kan zijn dat u hem al gezien heeft. Of dit nu wel of niet het geval is, hier is het beste dat u vandaag gaat bekijken: The Ocean Maker

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Illuminatus Magnus
  27/07/2015 - 20:01 20:01

  Meh. Al die overdreven emo-truucjes: slechte piraten, nobele zelfopoffering, wereld gered. En de ongeloofwaardigheid voorbij. Die windvanen achter die vliegtuigen kunnen niet werken. En als de oceanen opgedroogd zijn, waar is dat water dan? Precies, in de lucht. Dat is echt geen klein wolkje, hoor. En dat terugdraaien met een kleine ontploffing? En de hoofdpersoon ziet er zo houterig uit. Nope. Ik ga dit eens keihard niet plussen.

  Hangmat
  Lid
  27/07/2015 - 22:38 22:38

  Niet slecht. Gisteren heb ik pas voor het eerst Frozen van Disney ( 2013) gezien om te bepalen of die al geschikt was voor mijn dochtertje van 4.. Niet dus, best eng. Best genoten eigenlijk, ook al is het een kinderfilm 😉

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Antwoord aan  Hangmat
  28/07/2015 - 10:32 10:32

  Je vond het beter dan Skyfall?

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  28/07/2015 - 11:04 11:04

  Je hebt lekkere appels en lekkere peren, maar ik vind appels niet per definitie lekkerder dan peren en omgekeerd

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Antwoord aan  Hangmat
  28/07/2015 - 11:18 11:18

  Ik kon er geen touw aan vast knopen, aan dat Frozen. Even een spoiler alert vooraf, maar nou heb je die ene zus die die andere zus gaat opzoeken, dus dan gaat ze naar dat kasteel waar ze dat liedje heeft gezongen, maar dan komt ze daar aan en dan is er ineens een groot sneeuwmonster dat ze probeert tegen te houden en daarom in het ravijn sodemietert. Waarom is dat dan? Ik bedoel, uiteindelijk krijgen ze het toch voor elkaar om het kasteel binnen te dringen en dan is het weer koek en ei. Ik snap daar van geen zak.

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  28/07/2015 - 12:04 12:04

  Wat ik wel mooi vond was dat je 100 jaar Amerikaanse musicalgeschiedenis in die film terugzag. Verhaal was misschien een beetje dun en zoet maar in zijn genre prima..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN