More

  RECENTE POSTS

  Retecool op Reis: Pyongyang

  Over naar Floortje Design! “Ja dank je Web. Terwijl de meesten van jullie vakanties niet verder komen dan met de Alpenkreuzer naar de Dordogne of met een vliegende touringcar 10 dagen all-exclusive naar Turkije, trok filmmaker JT Singh naar de Noord Koreaanse hoofdstad Pyongyang om wat leuke vakantiefoto’s te maken voor op zijn Facebookpagina. How do you like that? Wat jullie zelf trouwens ook kunnen, lieve Retecoolkijkertje, kwestie van een reis boeken bij Koryo Tours, hèt Staatsreisbureau van de Democratische Volksrepubliek Korea. Nu is deze JT Singh van beroep City Branding Dinges, en heeft onderstaand filmpje gemaakt in samenwerking met genoemd reisbureau, dus dat het alleen de gelikte zonnige kant laat zien van Noord Korea is een open deur. Vooral wanneer Singh in de toelichting begint over hoe fantastisch het wel niet is in Noord Korea, en dat we allemaal al jaren vals zijn voorgelicht, is dat natuurlijk niet best voor zijn geloofwaardigheid. Zeg dan gewoon eerlijk dat je een opdracht van Kim Un hebt aangenomen en dat je het geld nodig had. Van de andere kant: laat niet ieder toeristische instantie alleen de mooie kant van het verhaal zien? En bovendien: Singh was als eens vaker te gast in Retecool op Reis met zijn timelapse filmpjes uit het verre oosten, want wat de man maakt heerst natuurlijk wel enorm de wok uit!”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  10/08/2014 - 17:30 17:30

  Fraai filmpje. Meer gebouwen dan mensen op straat daar trouwens. Vreemd.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  11/08/2014 - 10:31 10:31

  @Hangmat:
  Nee hoor, grootste deel is gewoon leeg. Het zou me niet eens verbazen als ze de zelfde trukjes toepassen als Disney doet. Bovenin een toren de raampjes kleiner maken, dan lijkt het gebouw hoger. ;).

  Wie zegt trouwens dat er wat achter die muren zit? In de muren misschien wat dissidenten lijken, maar van binnen kan het wel een lege ruimte zijn.

  xaderp.
  Redacteur
  11/08/2014 - 12:08 12:08

  Oh kijk! Er wonen echte MENSEN in dat land, en niet alleen een wat te dikke dictator met vreemde hobbies.

  Bismarck
  11/08/2014 - 13:14 13:14

  Kijk toch eens even nader naar het gedrag van die agente van 2:00-2:11.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN