More

  RECENTE POSTS

  Retecool Juridisch sleept de Nationaal Coordinator Groningen voor de rechter!!!1!

  We kregen van de redactiebef een onverwachts bericht, er blijkt een overheidsorgaan te zijn dat traag besluit! Neen, niet het IMG dit keer, al zijn die ook al sinds juli bezig met hetzelfde verzoek, maar sinds de vorige billenkoek van de rechter communiceren die gewoon.

  Neen, 14 juli verzocht Retecool Juridisch zowel het IMG als de Nationaal Coordinator Groningen (NCG) om stukken op grond van de Woo en waar het IMG deze maand in deelbesluiten gaat verstrekken, heeft de NCG na twaalf weken nog steeds het verzoek niet in behandeling genomen. De wettelijke beslistermijn is overigens 4+2 weken.

  Wel heeft een senior jurist van EZK in de tussentijd onze jurist bevraagd over het verzoek, maar toen die gevraagd werd naar de status twee weken later bleek hij “alleen maar vragen te stellen”. Na aandringen vroeg hij de teamleider Juridisch om naar RC Juridisch te reageren. Een ruime week later was er nog niets, dus is beroep ingesteld tegen de fictieve weigering te beslissen door de NCG.

  Staat er nu een fax te rammelen in Groningen? Neen, dat gaat tegenwoordig hypermodern:

  Over 6 weken uitspraak als ze ook de rechtbank zouden negeren. Je gaat je afvragen waarom die Groningers zich zo ongehoord voelen.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  08/10/2022 - 19:14 19:14

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN