More

  RECENTE POSTS

  Retecool Helpdesk: U wilt iets rechts stemmen, wat nu?

  Onze mailbox loopt vol met berichten als: ‘Retecool, ik wil iets rechts stemmen, want de PvdA zit op links en dat is voor niemand leuk. Maar wat moet ik stemmen, Retecool? VVD met de lachebek? Greet de peroxideman met importbruid? Eén van de 441 nieuwe partijen? HELP!’


  Wij van de Retecool hebben natuurlijk een reputatie hoog te houden voor wat betreft het helpen van mensen, dus ook voor dit probleem, dat elke Henk en Ingrid kan overkomen, bieden wij oplossingen.

  Blijf kalm

  Uw eerste reactie als er weer eens een journalist die jaren riep dat journo’s nooit de politiek in moeten gaan ineens lijsttrekker wordt van een politiek partij, zal zijn om de imaginaire hamsters die u steeds in uw ooghoek ziet als u even niet oplet kapot te gaan stompen en daarna tot maart in de wasmand te gaan liggen en te hopen dat Trump iemand aanwijst, omdat die man tenslotte POTUS-elect is geworden en dus alles weet. Doe dit niet. Maak weloverwogen keuzes. Zelf. En zelfs als u rechtser bent dan… Ehr… Iets heel rechts.

  De keuzes (onder meer, we doen alleen degenen met veel media-aandacht en dus zetelkans)

  PVV

  Op Geert stemt u uiteraard als u minder minder minder buitenlanders wilt, al is er veel meer buitenland dan Nederland in de wereld. Ook is een importbruid prima onder Geert, zo lang ze maar Volendamse klederdracht draagt of in ieder geval de goeie religie heeft. Ook is Geert qua economische standpunten ongeveer de SP, dus bijzonder geschikt als u al jaren in de bijstand zit te mekkeren op uw krat Schültenbrau dat ‘They tuk our jobs!’ Ook staat Greet hoog in de peilingen, net als Hillary. Safe choice dus, behalve als je het op je cv zet. Ga niet voor zijn beloften, de laatste was de AOW-leeftijd, welk breekpunt hij al liet vallen toen de laatste stemmen nog geteld moesten worden.

  VVD

  Altijd veilig. Sherry-rechts. Rutte lacht met elke wind mee en wil nooit meer samenwerken met Geert. Dit betekent in het geval van Rutte dat hij drie minuten na het sluiten van de stembussen het tweepersoonsbed in het Torentje opmaakt om Geert een weekendje te plezieren. Rechts genoeg en ondanks Rutte de eerlijkste rechtse partij die er is: de VVD maakt er nooit een geheim van dat ze iedereen met een inkomen onder een ton netto per jaar haat. Trap nooit in de standpunten, Rutte zou gingers nog willen verbieden als hij daarmee denkt je stem te krijgen om je weer vier jaar in je bek uit te lachen.

  VNL

  Deels ex-PVV, deels voormalig journo van GeenStijl (die overigens drie splinterpartijen deels of geheel hebben voorzien van lijsttrekkers, aanhang en/of steun). Journo Jan Roos snapt geen reet van het initiatief van GeenPeil (zie later), want journo’s horen niet in de politiek. Roos kunt u gerust geloven op zijn standpunten. Doet u dat niet, komt hij in nazi-kostuum en/of met een kapmes langs om die standpunten kracht bij te zetten.

  jawohl
  Für die Niederländen!
  kapmes
  ‘En anders je kk-kop eraf!’

  Verder in die partij: Louis Bontes, die het decorum in de Kamer gereduceerd heeft tot een Kazachstaanse knokploeg als je het over de glimlach van de zus van één van hen had. Beloftes omvatten onder meer: ‘WHARGHARBL’, ZWARTE PIET!, het volop verdedigen van standpunten zonder ook maar een letter te lezen over het onderwerp, bedreigen, seksueel intimideren en, net als Geert, peroxide.

  Forum voor Democratie

  Deze rechtse splinter komt ook uit de onderbuik van GeenStijl. Hoewel de splinter ook in de buik van Baudet zelf kan zitten. Als bandenplakker en pianoligger loop je altijd de kans op splinters tenslotte. Maar Thierry Baudet dus. Naar eigen zeggen God’s gift to women bij wie je ook gewoon erin moet slaan dat je te gek bent als ze ‘nee’ zeggen. Vecht tegen de elite waar hij, net als Geert die ook nog nooit gewerkt heeft, volop deel van uitmaakt. Naar zijn beloftes hoef je niet te luisteren, want die veranderen per dag. Baudet is er voor iedereen die een vleugel heeft. En hij is naar eigen zeggen de grootste inteliktee.. Intellalala… Inter… Belezen man van Nederland. Dat is ook wat waard.

  GeenPeil

  De enige partij die compleet en volledig van de roze buren is, en waar ze volop achter staan. Begonnen als een raadgevend referendum waar zowel de pianoligger aan meewerkte als die peroxidejourno (Niet Geert dus). Die wilden echter de politiek in, dus moesten ze kapot van GeenStijl. En omdat journo’s niks te zoeken hebben in de politiek, duwt GeenPeil beroepsjourno Jan Dijkgraaf naar voren als lijsttrekker. Beloftes? Minder minder minder, meer asfalt, een geil roze website die fungeert als hun rechtse DWDD, zoals de echte DWDD dat doet voor hun aartsvijanden de PvdA, Tom Staal, geen debatten, Driehonderd artikelen over moslims per dag op elke nieuwssite (verplicht), geen nazi-uniformen (want Jan Roos is eruit geflikkerd), wel een Hitlersnor op je foto als je iets zegt wat ze niet leuk vinden, meer propaganda dan Stalin in zijn beste jaren en een loeiheersende reaguurmogelijkheid, waar u uw onderbuik harder kunt laten leeglopen dan na het eten van een mossel van vier weken oud die u onder de bank vond en toch maar op at.

  De redding van de democratie lag gewoon onder uw bank. Al weken.
  De redding van de democratie lag gewoon onder uw bank. Al weken.

  Ons oordeel?

  Bovenstaande partijen hebben voor elke rechtsstemmer wat wils. De één wil minder zwart op straat, de ander ook. Weer een ander wil een einde aan de corruptie van bijstandsmoeders, een volgende wil gewoon minder buitenlanders. Over een muur om Nederland hebben we er nog niet eentje gehoord, maar die komt vanzelf als dit circus aan de macht komt. Dat regelen België en Duitsland dan zelf wel.

  Zeker de oosterburen snappen zo'n muur nog wel.
  Zeker de oosterburen snappen zo’n muur nog wel.

  Nee, wij van de Retecool geven u het volgende advies als u voor ramrechts wilt gaan: Luister naar de 3 G’s! Geer, Greet en Gordon! Gordon mag af en toe al overnachten in het Torentje, dus dan wordt het VVD. Greet wil helemaal niet regeren, dus dat is een fijne zijlijnstem. En Gerard? Gerard is ongetwijfeld voor één van de andere splinterpartijen, want die spreekt niet letterlijk zijn voorkeur uit, maar fulmineert met net zo veel spelfouten als Henk en Ingrid over al die kleurmensen waar hij zo’n last van heeft in columns die we niet eens gaan linken, omdat we ze niet willen Googlen.

  'Stemp onze onderbuik! Je ken hut!'
  ‘Stemp onze onderbuik! Je ken hut!’

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  boog
  05/12/2016 - 15:15 15:15

  Maar als ik het goed begrijp kun je dus lid worden van GeenPeil en mee trollen parlementeren, en tegelijkertijd in Maart gewoon op een echte partij stemmen?

  * maakt 15 eypo over *

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  boog
  05/12/2016 - 22:28 22:28

  Dat kan bij elke partij. In het stemhokje geldt een stemgeheim.

  En bij elke partij geldt dat ze met het volk enkel en alleen de eigen actieve partijleden bedoelen. (Hoi, Geert)

  Monade
  05/12/2016 - 16:22 16:22

  Meer Meer Meer!

  / Je bent de SGP vergeten, mannenbroeder!

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Monade
  05/12/2016 - 22:32 22:32

  De SGP is alleen groot in gemeenten met een hoog incestcijfer. Daarbuiten zijn ze erg klein.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  05/12/2016 - 18:04 18:04

  De gemaakte denkfout is dat ‘ze’ helemaal niet iets rechts willen stemmen. Ze willen een andere verdeling van de welvaart; zelf meer en hun ouwe moeder ook meer. Als je zelf meer wilt, moet een ander minder krijgen is de (overigens foute) gedachte. Dus minder naar asielzoekers, Marokkanen en grote graaiers.
  Dat ze vervulling van die wens denken te krijgen bij rechtse leugenaars die domweg “geen gezeik; iedereen rijk” brullen is een misvatting.

  De vraag is dus niet “U wilt iets rechts stemmen, wat nu?” maar “Door welke partij wordt u de komende 4 jaar niet genaaid waarbij tevens de economie niet verkloot wordt en er geen vluchtelingen in concentratiekampen gestopt hoeven worden?”

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  05/12/2016 - 22:24 22:24

  Inderdaad. De stem van de onderbuik. Ikke, ikke, ikke en de rest kan gecensureerd!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN