More

  RECENTE POSTS

  Retecool Helpdesk: Er rammelt iets.

  Nee, dit is niet de helpdesk zoals u gewend bent van onze eindbaas Bas Taart. Maar aangezien de volgende tip erg hulpvol is, leek het ons toch handig dit onder de noemer Helpdesk te gaan plaatsen.

  Blijf kalm

  Er zijn nu eenmaal dingen in het leven waar je niet of weinig verstand van hebt. Mocht er met één van die dingen iets mis gaan, dan zul je je moeten wenden tot een specialist op dat gebied. En dan moet je aan de specialist gaan uitleggen wat jij denkt dat er aan de hand is. Dit kan uitmonden in hilarische situaties.

  De auto

  Neem als voorbeeld je auto. Ben je lekker aan het rijden, klinkt er op eens een vreemd geluid onder de motorkap vandaan. Snel aan de kant en dan de hulpdiensten bellen. En daar begint het al. Je gaat degene aan te telefoon uitleggen dat je aan het rijden was en toen je plotseling ‘tjoempetjoempetjoempe’  hoorde. Of: “Hij deed opeens: kggggggkkkkttttpieeeep.” En dan moeten ze aan de andere kant van de lijn maar begrijpen wat je bedoelt. Hetzelfde verhaal wordt afgestoken tegen de monteur, of als je in de garage bent. Plus dat negen van de tien keer het geluid uiteraard verdwenen is zodra je de motor start.

  Er is hoop!

  Je kunt je voorstellen dat de monteur, zodra je weg bent, alsnog alles na kan gaan lopen om het probleem te vinden. Dan kan dat rammeltje qua arbeidsloon dus ook nog eens in de papieren gaan lopen. Er is een iemand geweest die dat een beetje zat was. En die heeft speciaal om jullie en ook zichzelf een plezier te doen een webisite gemaakt met allerlei geluiden die je auto kan produceren en waar dat door kan komen. Ik zeg hulde! Gooi deze link gelijk in je bookmarks, want die kan nog wel eens handig van pas komen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN