More

  RECENTE POSTS

  Retecool Campagnewatch Weekoverzicht: Het is een circus, maar daar zijn dieren wel verboden.

  Iedereen schreeuwt terecht Greet de Ruijter de tent uit, maar het hele politiek spectrum in Nederland is nog gekker dan dat in de VS (‘The US does not trump The Netherlands’ comes to mind, maar die grap is vast al eens gemaakt. Zo niet, MINE!). Uw eigen Retecool houdt het in de gaten en doet verslag.

  Zo vindt het CDA, ooit de grootste partij van het land en de uitvinder van Hirsch Ballin, die een goddamn cartoonproblematiekgroep opzette, dat 17 zetels in de peilingen ‘vroeg pieken’ is. Mocht u het niet weten, wat niemand zou verbazen, aangezien de Greetbeweging er zo’n 28 krijgt volgens diezelfde peilingen; de Tweede Kamer heeft 150 blauwe, pluche stoelen. Hoewel, 149 en een vleugel als Thierry Baudet er in komt. Wat ons ook niet zou verbazen. U kijkt ook met een half miljoen per dag naar iets dat ‘Utopia‘ heet en wij weten vrij zeker dat een deel van u denkt dat dat het eiland is waar Breivik lokale jonge PvdA‘ers dood schoot.

  Foto: Niet Utopia.
  Foto: Niet Utopia.

   

  Ieder1

  Over de PvdA gesproken. Die zijn ook hard bezig met de campagne. Terwijl iemand [insert Nasr dinges’ naam, hoe heet die fucker? Hij huilt heel lief op commando] zondag een gele ballonnenmars hield die eindigde in een regenbui, gingen PvdA’ers enorm staan te campagnevlaggen en vond Lodewijk – IK BLIJF IN AMSTERDAM – Asscher het heel kies om geen campagne te voeren door zijn tweets over de wandeling te laten vergezellen met de hashtag #samenvooruit.


  Want dat is in het geheel niet de slogan van de PvdA. Of zo. Ook GroenLinks, de partij van de blanke Obama, vond het geen enkel probleem om hun Jugend (DWARS) in vol uniform in te zetten Maar goed, Lodewijk bleef ook in Amsterdam tot drie minuten na de vorige coalitie-onderhandelingen. Daarna Ieder1‘de hij als een dolle hond op speed naar Den Haag. Want zo rolt de PvdA.

  Afbeelding ©PvdA en volop leugens.
  Afbeelding ©PvdA en volop leugens.

  Obama

  In ander nieuws vindt Jesse Klaver van GroenLinks dus dat hij basically Obama is. Want net als Obama zat Klaver ook op het VMBO in Prinsenbeek en groeide hij op als zwarte in de VS in de jaren ’70 van de vorige eeuw. Ook komt zowel Obama als Klaver niet uit Kenia, volgens geruchten, en zijn ze beiden naar verluidt wel of niet moslim. Op hun schoenmaat na (Obama: 46, Klaver: kindermaatje) zijn ze dus inderdaad vrijwel dezelfde persoon. En daarom moeten ze allebei het land uit, zou Geert zeggen.

  Geert de Ruijter

  Geert zegt namelijk dingen. Geert denkt dat de GGZ niet gesloopt is en dat je opgenomen wordt als je denkt Napoleon te zijn. Raar, want Geert zou moeten weten dat je niet eens wordt opgenomen als je denkt Michiel de Ruijter te zijn en zelfs je adjudant tijdens je terugveroveringen te kunnen vervangen. Buiten dat getuigt het niet van veel realiteitszin dat je met je kraagje en je sabel iets roept over een ander.

  Klimaat

  Over roepen gesproken, toch weer even naar het CDA. Wim van de Camp, Europarlementariër voor het CDA (Die met die hele kleine piemel), vindt klimaatverandering HELEMAAL te gek. Want dan kan hij het maandelijkse verhuizingscircus van de GEHELE EU (kost miljoenen, maandelijks) tussen Brussel en Straatsburg tot eind september op de motor doen. HOERA! SLOOP HET MILIEU! LEKKER MOTORRIJEN! ‘Wat zou Jezus doen’, vraagt u? Niks. Die had geen motor.


  Machete don’t piano

  En dan Jan Roos en VNL. Ons is het nog steeds niet duidelijk of hij nu campagnehoer is of lijsttrekker, maar we durven het wegens zijn machete niet te vragen ook. Maar qua nazi-uniform draagt hij kennelijk de standpunten van de partij al uit. Hij nazi’t zo hard dat zelfs GeenStijl hem nu niet meer zo leuk vindt. Net als Baudet trouwens. Die Nazi’t niet, maar ook die is persona non grata bij elke pianowinkel en GeenStijl. Want – heel verbazend – er gingen een stel ramhard gestoorde opportunisten vandoor met GeenPeil.


  TAYA en referendumdingen

  Dat referendum is overigens dat dingetje waarvan u alleen Taya nog kent, zeg maar. En wat Rutte al tijden negeert.

  TAYAAAAAAAA!!!!!!
  TAYAAAAAAAA!!!!!!

  Baudet wil nu zichzelf en zijn piano in de Tweede Kamer krijgen. Voor Nederland. Het onderwijs moet volgens hem Fins, referenda Zwitsers, het immigratiebeleid Australisch. Ook wil hij opsporing op zijn Duits (insert hier zelf uw Hitler), en Green Cards naar Amerikaans model (wat overigens botst met zijn Australische plan). En zo nog wat van die dingen die (en hij schreef het boek erover) best ‘oikofobie’ genoemd kunnen worden. Wat is er mis met een gehaktbal, Baudet? En wat is er mis met een Hollandse naam als ‘Kees de Wit’, Thierry Baudet? aansteller. Bandenplakker!

  Jezus

  De echte klein-Christelijken, CU en SGP, houden zich stil, want Obama jr. heeft de ambitie om zonder de VVD te regeren. Maar mét hen van de Bible Belt. Dit is niet zo raar, want ondergetekende kwam ooit binnen 10 minuten praten met het toenmalig aanstormend talent al in een discussie met hem terecht waarin hij het standpunt had dat zijn godje voorop komt.

  Babyboomers

  Ook 50PLUS houdt voornamelijk de stilte in acht, want wat hebben die babyboomers nou eigenlijk te zeiken? Zie ook deze ingezonden brief (2013) van een babyboomer die zijn voordeelurenkaart weg deed omdat hij 5,4% gekort is op zijn pensioen (mazzelaar) en nu nog maar 4260 euro per maand heeft. Nee, wij wisten ook niet dat een voordeelurenkaart zo duur is.

  TRAP ER NIET IN!

  Verder hebben we natuurlijk DENK. DENK heeft helemaal geen lange arm en die zit al zeker niet in de reet van Erdogan, want die houdt helemaal niet van hosmosuelen. DENK is er voor iedereen die zichzelf enorm slachtoffert om welke reden dan ook, maar vooral omdat Turken en Sylvana helemaal geen kansen krijgen in Nederland. Wij weten niet precies wat Sylvana per jaar cashte bij TMF of als vaste tafelgast bij DWDD, maar een Kamerlid krijgt ruim een ton. Exclusief onkosten. Als je maar hard werkt en je zetel meeneemt als Didi Samsom je de laan uit stuurt, komt het best goed, denken wij dan. Maar soit. Geen kansen en natuurlijk Zwarte Piet.

  Afbeelding: Meerdere tonnen aan kanslozen.
  Afbeelding: Meerdere tonnen aan kanslozen.

  Ahrrr, matey!

  En dan dus de PiratenPartij. Die haalde Ancilla van de Leest binnen. Niet omdat die het goed doet op camera, maar omdat die dame de camera al een tijd terug de rug toe draaide en zich stortte op privacy. Niet in het minst wegens een stalker die ze ooit had. Ancilla werd vervolgens een dossiertijger en werd DUS gevraagd om lijsttrekker te worden. Vandaag echter stapte het voltallige bestuur van de partij over naar Baudet, want die is kennelijk meer begaan met de standpunten van de Piraten. Ramhard conservatieven die mensen in kampen willen duwen maar wel banden kunnen plakken, dát is de piratenmentaliteit. Aldus het voormalig bestuur. De immer goedvolkende Volkskrant weet intussen te melden dat Ancilla (terecht) niet rouwig is dat de gekkies naar de gekkiespartij gingen. Dezelfde krant vindt het echter ook nodig om tot twee keer toe te melden dat ze vroeger fotomodel was.

  Foto ontzettend gepiraat van Het Parool. Maar deze Ancilla, dus.
  Foto ontzettend gepiraat van Het Parool. Maar deze Ancilla, dus.

  Wanneer de Volkskrant een keer meldt dat Edith Schippers enorme belangen heeft om de bankrekening van haar ziekenhuisbobo van een echtgenoot te spekken, Henk Krol weg te zetten als ‘die fraudeur van dat homokrantje’, Rutte als spreekbuis van het grootkapitaal te benoemen, over Wilders te melden dat die nog nooit een bedrijf van binnen heeft gezien, of Samsom aan te spreken op het onzalig gebruik van zijn gehandicapte kind in zijn campagne, is niet bekend.

  Dolle pret, maar dan triest

  Het worden echter enorm leuke maanden, tot de verkiezingen. Daarna worden alle beloftes zoals gewoonlijk weer gebroken en breken de ergste circusjaren in de Nederlandse politiek ooit aan. Wij blijven verslag doen. Dit was slechts de aanloop.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  26/09/2016 - 20:52 20:52

  Alleen Sylvana’s politieke toekomst is duidelijk.
  Als excuus Truus is zij een ware stemmentrekker, mits ze net als Chocoprins Pim de verkiezingsdatum niet haalt.

  comment image

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  MadDieu, drukt zijn snor
  26/09/2016 - 20:55 20:55

  Uit de oude doosch:
  PSP DENK met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN